Telecom Center Amsterdam
Telecom Center Amsterdam is de specialist voor de zakelijke markt waar u goedkoop portofoons, semafoons en mobiele telefoons kunt kopen. Wij zijn gespecialiseerd in interne bedrijfscommunicatie met telecom producten. Onze klanten gebruiken mobiele interne communicatie voor BHV medewerkers, aanmeren en laden en lossen van schepen, beveiligers in winkels, horeca, scholen en bedrijven, kortom overal waar interne communicatie altijd en betrouwbaar moet blijven werken. Ook als de stroom uitvalt. Mobiele telefoons zijn hier niet voor geschikt of zij moeten opgenomen zijn in het Motorola Wave programma. Onze interne communicatie oplossingen laten hele groepen met elkaar communiceren. Goedkoop en toch de maximale service! Telecom Center Amsterdam is een officiële dealer van Motorola Digital Mobile Radio mobilofoons en portofoons, Kenwood TK analoge en digitale vergunningsvrije portofoons, KPN semafoons met of zonder jaarabonnement, zolang de voorraad strekt Samsung en Alcatel mobiele telefoons en goedkope en simpele analoge Nokia weggooi telefoons.


Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Telecom Center Amsterdam wil de beste service verlenen die maar mogelijk is. Onze klanten zijn echt koning!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.