TeqClub
Discover the latest smart gadgets at TeqClub! We handpick innovative tech from top brands to make your life easier & more fun. Get fast EU shipping, a 2-year warranty, and expert support in 10 languages. Join the club and experience the difference!
9,6

• DIAMANTIS
    Geverifieerde klant van TeqClub

thank you for sending it again automatically after the mistake postnl and greek post(malakes) made

• Davey
    Review voor TeqClub

Mensen, aub. Let goed op voordat u hier besteld!

Ik zeg dit n.a.v. een zeer vervelende ervaring met deze webshop. Lang verhaal kort, product besteld, geleverd, bleek een geopend en gebruikt product te zijn. Gemaild en opheldering gevraagd, blijkt een outletproduct te zijn. Webshop blijft volhouden dat dit bekend was bij aankoop en dat het volgens hen overal bekend was. U raad het al, dit is dus niet zo. En het vervelende voor deze webshop is dat ik hier gewoon duidelijk bewijs van heb. Van de productpagina ten tijde van aankoop, in de factuur, overal heb ik bewijs waaruit dit niet blijkt!

• Hoe beoordeel je TeqClub?

• Stijn Van De Putte
    Geverifieerde klant van TeqClub

3 werkdagen later en de bestelling is nog altijd niet ontvangen bij de bezorger.

• Nico

Product nog steeds niet geleverd na 10 dagen ook al is het verstuurd

• Wikash Mahangoe

Top service!

• Shihan Wang

Perfect service

• H. Post
    Geverifieerde klant van TeqClub

Voorraad nauwkeuriger monitoren en beheren,

• Lies
    Geverifieerde klant van TeqClub

Mooie prijzen en snelle verzending

• THIERRY LAFFINEUR

Good price and good service : delivery within 24 h

• Melvin Witte
    Geverifieerde klant van TeqClub

Snelle geleverd en goede prijs/kwaliteit!

• ecir

goede service, snelle levering

• Gert Peeters
    Geverifieerde klant van TeqClub

Klein foutje gebeurd bij het inpakken van de bestelling waardoor 1 onderdeel ontbrak, maar dit werd zeer snel en zonder probleem rechtgezet na 1 mailtje. Producten waren veilig verpakt en snel geleverd.

• Richard Koopman
    Geverifieerde klant van TeqClub

Top en snel geleverd voor een goede prijs

• Aysegul Sahin
    Geverifieerde klant van TeqClub

Een apparaat waar ik al heel lang behoefte aan had, heerlijk om stofzuigend haren te kammen van mijn katten, apparaat zijn kwaliteit is super goed, kan iedereen die huisdieren heeft aanraden

• Mr Jackery
    Review voor TeqClub

Helaas is het onmogelijk contact te krijgen met deze webshop.
    Wat vreemd is dat er een verplichting is dat er een telefoonnummer op website vermeld moet staan maar blijbaar geldt dit niet voor hen.

• Christine Op De Beeck
    Geverifieerde klant van TeqClub

Eerst, tweede adres, je moet absoluut uw eigen naam ingeven. Het systeem pack dus niet uw facturatie naam. And dan, als het is besteld, de customer service kan het niet meer veranderen. Customer Service reageert traag, geen telefoon mogelijk, geen whatsapp ook niet. Gooood luck. Mijn bestelling was nog niet zo duur. Nog een chance. Jammer, zij hebben goed producten.

• Joris Janssen
    Geverifieerde klant van TeqClub

Snelle levering en goed verpakt! En een prachtige aanbieding, de zonnepanelen waren nergens goedkoper dan hier!

Aanrader!

• Peter Slot
    Geverifieerde klant van TeqClub

Prima service en snel geleverd.

• Lucian Nicolae Pitica
    Geverifieerde klant van TeqClub

I didn't receive yet my product

• Wim
    Geverifieerde klant van TeqClub

Goede prijs en snelle levering