The Art of Interior
Wesley Van druten
Gewoon goed
Nancy
Goed geholpen. Heeft wat langer geduurd agv beschadigde lijst. Netjes opgepakt.
Hoe beoordeel je The Art of Interior?
Katja Molenaar
Prachtig doek, mooie kleuren!
Mandy Nap
De eerste levering was helaas het schilderij op de achterkant beschadigd. Dit werd na een belletje en wat heen en weer mailen erg goed opgelost en we hebben uiteindelijk een nieuwe gekregen. We zijn erg blij met het prachtige schilderij. Een ware eyecatcher, hij knalt van de muur!
Petra Grünewald
Unglaublich tolle Bilder, perfekte Lieferung und Abwicklung des Kaufs - gerne wieder:-)
Evan Van der Lee
Goede en snelle service, wat een top product, we hadden een schilderij van 120cm bij 80cm besteld, wat een geweldig mooi schilderij!
Helga Van de pas
Snelle levering super goed verpakt en product was zoals op de foto super mooi !!
Stefan Diks
Top!!
Jos van den Boogert
Alles klopt wat er op de site staat en beloofd wordt. Mooi product welk schittert in onze woonkamer. Dank!
Ellen De Groot
Levering duurde even omdat de lijsten uit Spanje moesten komen, maar het was het wachten waard
Beau Jansen
Heel erg blij met ons schilderij en uitstekende service!
Harriët
Prachtige akoestisch kunstwerk in onze nieuwe keuken. Super service en snelle levering.
Absoluut een aanrader -
vertroost Jean Marc
Kwaliteit van de fotos
Mel
Mooie werken! Goed ingepakt, snelle reactie van de klantenservice!
Chantal van Daal
Prachtige groot doek met mooie lijst met een mooie afbeelding. Past waanzinnig in mijn interieur, ik er heel blij mee♡
Antwoord van The Art of InteriorExcuus Chantal! Ons streven is 6 werkdagen en meestal lukt dit wel. Soms komt een werk niet door de kwaliteitscontrole of is het beschadigd. In dat soort gevallen moeten we een werk (met spoed) opnieuw maken. Het is dus zeker niet onze normale gang van zaken.
Jony Lardinois-Baets
Schilderij is op hun site zijn veel lichter dan in werkelijkheid. De kleuren komen niet heel goed naar voren.(vrij donker) vind ik erg jammer.
Antwoord van The Art of InteriorHoi Jony, dat is niet de bedoeling hoor! Kan je ons een foto mailen van het werk? Dan kunnen wij kijken of deze misschien te donker is geprint. Dit kan je mailen naar roy@theartofinterior.nl.
Lysanne en Sebastiaan Van Bergeijk
Super mooi schilderij, heel scherp zo prachtig.
Dominique Silva junior
subliem, vanaf het aankoop tot aan het bezorgen !
Ton Enthoven
Prima product mooi geleverd!
Sandy van Dooren
Goeie service ….. snel contact ….. schilderij voor mij in foto geplaatst ….. zeer tevreden aanrader !!!!