The GoodPeople
We houden er van goed te zijn in heel veel verschillende manieren. The GoodPeople houden van het goede leven, van lekker uiteten met andere good people tot reizen maken en de wereld ontdekken. Vrij zijn in je keuzes. Ons iconishce Cloud logo staat voor die ultieme vrijheid.
We willen ook goed doen voor onze omgeving. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden steeds belangrijke thema’s vandaag de dag. Kwaliteit, Style, Sustainability & Positiviteit zijn de kern elementen van ons merk. We ontwerpen alles in Nederland en produceren puur en alleen in Europa.
Jan Stam
Geweldige service, nemen de tijd voor je
Aurel
Good service and style
Hoe beoordeel je The GoodPeople?
Huug
Mooie spullen. Aardige mensen. Lekker goede Rotterdammers. Good People.
Erwin Huyghe
Gewoon prachtige kleding, en natuurlijk snelle levering
Fred
Kobus Bruins
Mooie producten en soepele orderafhandeling
Jeroen
Super geregeld, vriendelijke mensen. Ik miste 'n shirt en die werd zonder probleem opnieuw verstuurd. Top
Raymond
Kwalitatief mooie spullen en goede snelle verzending. Bovenal merk uit 010 , altijd goed.
Frans van der Heijden
Supersnelle levering. Prima product.
Paul
Zeer goede kwaliteit en sympathiek bedrijf
Chris de Jongh
Prima prijs kwaliteit tijdens sale
GEERTJE
Ik mis een product
Peter
Snelle levering, fijn product! Helemaal blij mee!
Adnan
Snel en goed
F
geweldige service
Michel de corte
Alles zoals verwacht behalve op het hemd is een ingedrukte rand van iets dat er opgestaan heeft. Hopelijk na wassen opgelost..
William
Zeer goed geholpen in de winkel
Paul
Prima geholpen, niet opdringerig.
Maarten
Shop wordt steeds mooier en het merk is lekker basic maar kwalitatief dik in orde door de mooie materialen die ze gebruiken!
Stan
Snelle levering. Mooi producten