The wool family
Marry Geneugelijk
Snelle levering, verzorgd en altijd zo’n leuk kaartje erbij!
Cora ter horst
Super vriendelijke dame, prachtige pakketten. En altijd behulpzaam
Hoe beoordeel je The wool family?
C Ras
Goede service snelle levering. Ga nu proberen het muisje te maken .
Jos Minneboo
Mooi duidelijk alleen was de doos stuk maar de inhoud 👍
Trees Schoon
Ik had een prikvilt diertje besteld , maar over het hoofd gezien dat er in het pakjetje geen naalden en prikmat zat. Gemaild hoe op te lossen . Binnen no time mailtje terug met de oplossing. Heel snel en netjes afgewerkt en het ontbrekende was er ook al binnen 2 dgn . Super tevreden met deze webshop. Ik ga graag vaker bestellen.
San
Mooie producten, leuke complete viltpakketten met duidelijke beschrijving.
Ik ben er blij mee. ( zeker de moeite waard om het naaldvilten uit te proberen) -
Lisette De zeeuw
Duidelijk patroon, fijne communicatie. Genoeg materiaal. Ik kon 2 muizen maken .De eerste was niet helemaal naar mijn zin maar er zat genoeg wol in voor een 2e. Oogjes en een stukje vilt voor het sjaaltje had ik zelf.
Ook de tuinbroek is echt super leuk voor de muis. Alleen jammer dat er geen gaatje in zit voor de staart. Maar dat is maar een ienie mini detail.
Ik bestel zeker nogmaal. -
Irma
Leuk pakket en snel geleverd
Sacha Verhagen
Ik heb meerdere keren wat besteld bij Manon. Het is altijd keurig verzorgd. Goede beschrijving erbij met foto’s. En goede klantenservice: ik kwam wat wol tekort en toen kreeg ik nieuwe opgestuurd, gratis. Super. Ik zal zeker weer bestellen in de toekomst.
Dodo
Op tijd geleverd en prima pakket!
Janneke
Goed geholpen met de bestelling.mooi pakket met mooie wol. Ik had snel het pakket van het vosje ontvangen👍
Janine Konings
Super leuke site met prachtige wol en hele goede omschrijvingen.
Antwoord van The wool familyWat een lieve reactie, dank je wel Janine! Ik steek veel zorg in het uitzoeken van mooie wol en het maken van duidelijke omschrijvingen — dus het is extra fijn om te horen dat je dat zo ervaart. Ik wens je veel plezier met je viltproject! 🧶✨
Marleen Mulder
Een erg dure hobby, zit haast niets in aan materiaal.
Je betaald voor een kopie van een beschrijving.
Hopelijk ga ik het leuk vinden en volgende x koop ik mijn materialen zelfAntwoord van The wool familyDank je wel voor je eerlijke feedback, Marleen. Ik snap dat het in het begin even wennen is wat je precies krijgt voor de prijs — het pakket is bewust klein en overzichtelijk gehouden, zodat je op een toegankelijke manier kunt starten met deze hobby.
De prijs zit vooral in het ontwerp, het testen, en het schrijven van de instructies die je stap voor stap meenemen — juist zodat je met vertrouwen en plezier iets moois kunt maken. En eigenlijk vind ik het juist heel leuk dat je overweegt om volgende keer zelf je materialen te kopen. Dat is precies wat ik hoop te bereiken: dat mensen via mijn pakketten ontdekken hoe leuk naaldvilten is, en daarna zelf verder willen! Veel plezier met je eerste project, en als ik je nog ergens bij kan helpen, laat het me vooral weten. -
Caroline Engels
Erg goede service en het pakket ziet er leuk uit. Dank je wek.
H.M. Verschoof
Schokkend weinig materiaal in verhouding tot de prijs!!
Antwoord van The wool familyBedankt voor je feedback, H.M. Verschoof. Wat jammer dat je de inhoud van het pakket als tegenvallend hebt ervaren — dat is natuurlijk niet de bedoeling. Elk pakket bevat precies genoeg hoogwaardige wol voor het ontwerp, maar ik begrijp dat het soms lastig inschatten is wat je kunt verwachten.
De prijs is niet alleen gebaseerd op het materiaal, maar ook op het vele werk dat in elk ontwerp zit: van het testen tot het stap voor stap schrijven van duidelijke instructies, zodat ook beginners met plezier aan een nieuwe hobby kunnen beginnen. Mocht je twijfelen of er iets ontbrak of niet voldoende was, neem dan gerust contact op — ik kijk graag met je mee. -
Vlinder Joosse
Zag er mooi verzorgd uit. Laat het ingepakt en neem het mee op vakantie. Dus duurt nog even dat ik jullie laat
weten hoe het was. Groetjes Vlinder
Antwoord van The wool familyWat leuk om te horen, Vlinder. dank je wel! Wat een goed idee om het pakketje mee op vakantie te nemen, dat klinkt als een heerlijk vooruitzicht. Ik ben natuurlijk benieuwd wat je ervan vindt zodra je ermee aan de slag gaat. Veel plezier alvast met vilten en een fijne vakantie! 🌞✈️
Ilona
Ik heb er een nieuwe hobby bij haha Heerlijk die kant en klare pakketjes waar alle benodigheden incl beschrijving inzitten. Ik heb als eerste Sunny the mouse gemaakt en was verkocht. Toen ook nog een egeltje en de tea bunnys besteld. Zeker een aanrader!
Antwoord van The wool familyWat heerlijk om te lezen! Een nieuwe hobby erbij – dat is precies waar ik op hoop als iemand met Sunny begint 😄 Dank je wel voor je enthousiaste berichtje, en veel viltplezier gewenst met je nieuwe vilten vrienden! 🦔🐭
Sonja Hulshof
Snelle levering, keurig verpakt. Een feestje om te krijgen
Antwoord van The wool familyWat fijn om te horen, Sonja ❤️Veel plezier met je viltproject! 🎁✨
Celeste Kapaan
Super service. Prachtige producten en supersnel geleverd..
Antwoord van The wool familyWat een fijne reactie, dank je wel Celeste! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de service én de producten. Heel veel plezier met vilten! 🌿🧶
Patricia Schepers
Mooi pakketje, goede service, behulpzaam
Antwoord van The wool familyDank je wel voor je fijne woorden, Patricia! Wat leuk dat je zo tevreden bent over het pakketje en de service. Ik help altijd graag, dus als je nog vragen hebt tijdens het vilten: je weet me te vinden! 😊🧵