Thingyproducts.nl
Hans Kersbergen
Zeer goed product en snel geleverd
Manuela Versteeg
Snelle levering..duidelijke beschrijving..
Hoe beoordeel je Thingyproducts.nl?
K.M. Achthoven
Ik kreeg 2 ipv 1 product aangeleverd. Het was niet duidelijk welke er teveel geleverd was omdat ik 1 pakket via DPD en 1 pakket via DHL had ontvangen. Dit veroorzaakt nogal wat rompslomp in het terug sturen van het teveel ontvangen product. Daar verbetering in aanbrengen en je hebt er damn meteen 1 ster bij in de beoordeling.
Harold Van den Heuvel
Snelle levering van het geen ik bestelde.
Esther Buijs
Levering duurde wat langer, maar product is precies wat er beschreven is en installatie in minder dan 5 min. Top!
Zoe
Moet al bijna een week wachten en bestelling is al die tijd op aangemeld bij dhl verder gebeurd er niks. Ben benieuwd of het binnen gaat komen.
Antwoord van Thingyproducts.nlBeste Zoe,
We vinden het jammer dat je te maken kreeg met een vertraagde levering. Door drukte bij de vervoerders kon je pakket helaas niet op tijd worden afgeleverd.
We zien gelukkig dat je bestelling op 24 juni is bezorgd. We doen er alles aan om onze levertijd zo kort mogelijk te houden! -
Whitney
Langere levertijd dan afgesproken , maar heel goed contact via de mail gehad en ze stelde me gerust dat het goed zou komen. En dat is het ook gekomen, product helemaal blij mee en super snel geïnstalleerd. Raad ze zeker aan. Fijn personeel ook waar je snel reactie van krijg op de mail.
A Rem
Best leuk dat er al om feedback gevraagd op 19 juni wordt terwijl ik nog niets heb ontvangen
Antwoord van Thingyproducts.nlBeste Arie,
We zien gelukkig dat je bestelling op 23 juni is bezorgd. We doen er alles aan om onze levertijd zo kort mogelijk te houden! -
Nancy HoekstraMuns
NEDERLANDSE GEBRUIKSAANWIJZING TOEGESTUURD, BEDANKT
Yvette
Mooie prijs en super snelle levering van een mooi artikel
John Coersen
Ik heb nog steeds niks onvangen en gelukkig ook nog niet betaald
Arno Baert
Was een dag later dat het bezogt is heb even mail gestuurd en de volgende dag was het bezorgt
R. Hoets
Snel bezorgd. Het werkt top
PIERRE TIMMERMANS
Zeer snelle uitvoering en perfecte levering.
Luuk
Top product! Bestelling de volgende dag al ontvangen. Zeker een aanrader!
Albert Van de Bildt
Product is toch niet wat ik had verwacht. Overigens plug & play lukte dus ook niet en wil hem graag retour sturen. Uiteraard ga ik voor een wat duurdere . Qua levering alles was op tijd ondanks de feestdagen
Anja van Henten
Het heeft lang geduurd en maakte me beetje zorgen of het wel zou komen, ken dit bedrijf ook niet. Maar uiteindelijk is het toch goed aangekomen. Of het produkt ook goed is kan ik nog niet zeggen het is voor mijn dochter. Het ziet er wel netjes en goed uit.
peter
Mooi product, bestelling was de volgende dag al in huis.