We streven ernaar hoogwaardige producten aan te bieden die bijdragen aan een bloeiende en duurzame tuin.
Onze focus op kwaliteit, klantenservice en duurzaamheid maakt ons de ideale keuze voor tuinliefhebber
Karel
Goed product met een prima prijs, snel bezorgd 👍
Rein Kok
netjes in gepakt, het past in de brievenbus
Hoe beoordeel je ThuisTuinieren.nl | De snelste, goedkoopste en beste leverancier van regentonnen en benodigdheden.?
Jurgen
Dit bedrijf neemt echt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden en een mooi model regenton uit te zoeken. Ik had vrij specifieke wensen om een pomp in de regenton te kunnen plaatsen waardoor ik op afspraak langs ben gegaan. Zelfs na sluitingstijd was dit geen enkel probleem! Heel tevreden met mijn aankoop bij dit bedrijf.
Mirjam
Snelle levering. Makkelijk te installeren
Gerbrand Eggink
Snel geleverd.
Ric
goede service en snel geleverd.
Carolien
De regenton set was een stuk voordeliger dan bij een andere winkel. Snel en compleet geleverd.
Ad
Goede prijs voor goede combie.
Miste alleen de mail om te volgen zoals het staat bij de FAQ -
Hanneke Deen
Snel geleverd, ziet er prima uit !
Meri Huipen
Er wordt via de site niet helemaal duidelijk welke spullen je bij welke regenton moet bestellen.
Kraantje was me duidelijk de rest niet en de kraan lijkt niet helemaal goed te passen
Frietje
Goede prijs voor 2 Bokashi met toebehoren, ik kon meteen beginnen
Ted
Correcte levering, uitstekende kwaliteit
Jacques Joziasse
Snel geleverd tegen concurrerende prijs, kortom top.
Jannie Van Kleef
Nette prijs en snelle levering
J
Regenton snel en keurig geleverd
Wouter Pauwels Willems
Ik heb nog steeds geen regenton! Niks gehoord, niks geen telefoontje, niks!!! Dus ja wat moet ik er van zeggen, gewoon erg slech
John Verboom
Nette en snelle levering voor een zeer acceptabele prijs
N. van den Akker
Uitgebreid assortiment en aantrekkelijke prijzen.
Ook vervoerskosten heel bescheiden gehouden.
Ook communicatie prima voor elkaar.
Daarin tegen is aflevering (via Maxpakket) voor mij zeer matig verlopen.
Levering van pakket naar Belgie duurde 10 dagen en informatie moest ik zelf opvragen en klopte van geen kant!
Hopelijk heb ik pech gehad en hoeven andere klanten dit niet mee te maken.
Doet niets af en ondernemning Thuistuinieren want die kan ik zeker aanbevelen zoals boven omschreven. -
William
Snelle levering en vooraf bericht mrt aankomst tijd.
Carl Zijlstra
Een vlotte en nette bezorging van onze regenton. De regenton inclusief accessoires zijn precies volgens de beschrijving en eenvoudig te installeren. Nu maar wachten op de regen, of toch liever niet 😉