We streven ernaar hoogwaardige producten aan te bieden die bijdragen aan een bloeiende en duurzame tuin.
Onze focus op kwaliteit, klantenservice en duurzaamheid maakt ons de ideale keuze voor tuinliefhebber
Fil
1. Geen schroeven gekregen. 2. Daarna slechte en te weinig schroeven gekregen. 3. Defecte deel van de composter. 4. Daarna nog defecte deel van de composter gekregen. 5. Verzoek voor 50 % terugbetaling werd afgewezen door Thuistuinieren. 6. Dankbaar dat de producent (Great Green Systems) heeft 50 % terugbetaald. 7. We zullen zien of er compost gemaakt wordt...
Hans
Keurig en snel geleverd.
Hoe beoordeel je ThuisTuinieren.nl | De snelste, goedkoopste en beste leverancier van regentonnen en benodigdheden.?
Ger Riksen
Snelle foutieve levering maar weer snel en goed opgelost, prima service.
Thomas Martin
Regenton en kraan besteld. De regenton werd geleverd, vuil en bekrast maar bruikbaar. De kraan werd niet geleverd. Sindsdien geen enkele reactie meer op mails. Ik wil ofwel m'n kraan, ofwel m'n geld terug, lijkt me niet teveel gevraagd.
Karin Murgioni
Was snel geleverd en ziet er net zo uit als op de webshop.
Ben er erg blij mee. -
André van Arragon
Snelle en complete levering
Jan
Ik zocht een passende regenton van ongeveer 450 liter. Die vond ik hier. Werd snel geleverd.
Teus de Vries
Vriendelijke benadering, snelle levering.
R Zwart
Goede kwaliteit regenton, en snel bezord.
Joke
Vlugge levering in België , verzendingskosten waren niet zo duur.
RS
Top bedrijf top producten
Paul
Alles conform bestelling geregeld en snel geleverd. Vriendelijke en correcte bezorging.
Leo Hamers
Alerte klantenservice. Snelle levering. Prompte administratieve afhandeling.
ferry
kwaliteit borenset valt tegen,boren niet echt scherp. plastic onderdelen zijn precies zoals beschreven
Ernst van Hek
levering was snel, installatie en bedieningshandleiding erg summier en thuistuinieren.nl stuurde me voor meer informatie door naar de fabrikant.
Wout van den Broek
Prachtig regenvat. staat heel mooi tegen onze gepotdekselde stal. Snelle levering ook en duidelijke handleiding.
Maciek
Levering binnen 1 week
Eric
het vat voldoet aan de verwachtingen.
Richelle
Snel geleverd en erg tevreden.
René Roessingh
Snel geleverd, goede prijs/ kwaliteit en goede feedback