Thuisbatterij.io

Thuisbatterij.io

Thuisbatterij.io, dé betrouwbare specialist en webshop van thuisbatterijen uit Tilburg. Wij bieden deskundig advies, kwalitatieve thuisbatterijen. Wij leveren alles uit voorraad binnen 2 tot 3 werkdagen. Een plug-and-play stekker thuisbatterij koop je bij Thuisbatterij.io uit Tilburg!
9,7
Filter 176 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 126 met beschrijving

• Michel Houbar
    Review voor Thuisbatterij.io

Aangename mensen, bak koffie bij afhalen. hulp bij inladen van batterij.Alle vragen worden goed beantwoord. Kan deze winkel aanbevelen!

• Adjel van der Meer
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Scherp genoeg op de prijs en snel uitgestuurd. Klein minpuntje is de vervoerder, waar het niet mogelijk is om wat voor tijd dan ook te kiezen. Ze komen gewoon elke dag op precies dezelfde tijd terug. Als je dan altijd weg bent, kun je de boel in Veenendaal op komen halen.

Antwoord van Thuisbatterij.io

Bedankt! Veel plezier met je Zendure systeem!
    Wij begrijpen dat het vervelend is; wij onderzoeken het aanbieden van tijdsleveringen.

• Hoe beoordeel je Thuisbatterij.io?

• H.J. Langbroek

1 Product besteld aantoonbaar
    Twee geleverd
    1 teruggestuurd draai op voor verzend kosten

Meneer Langbroek,
    U heeft twee bestellingen geplaatst met ieder één Zendure P1 meter. Beide zijn ook netjes door u betaald (2x € 39,94). Wij hebben deze op de dag van bestelling direct, allebei, aan u verzonden. Vervelend dat u ons 1-ster review geeft omdat wij hebben uitgeleverd wat u heeft besteld.

• Arthur
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Zelf de thuisbatterij op kunnen halen, alles stond netjes klaar. Zelfs de koffie.☕👌🏻

Dank Arthur!

• Ed van Wieringen
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Door enige onduidelijkheid van mijn kant een aantal keren telefonisch contact gehad waarbij al mijn vragen keurig en duidelijk werden beantwoord. De zendure 2400+ opgehaald en ter plaatse afgerekend. Prima bedrijf. Mensen zijn vriendelijk en hebben duidelijk verstand van zaken.

Bedankt Ed!

• Dirk Tijdeman
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Aflevering was prima. Hulp bij installatie zou welkom geweest zijn. Met ai kom je er dan wel achter hoe het werkt en wat de beste instellingen zijn.

Dank voor jouw review!
    Het betreft een plug-and-play stekker thuisbatterij; wij kunnen je ter plaatse geen installatiehulp bieden. Vragen? Bel, app of mail ons gerust!

• Toine de Jong
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Batterij opgehaald in Tilburg. Heel gezellige en toch zakelijke sfeer. De drie zware thuisbatterijdelen werden ook nog eens netjes in mijn auto gezet. Ik raad thuisbatterij.io dan ook zeker bij iedereen aan.

Antwoord van Thuisbatterij.io

Bedankt Toine. Graag tot ziens!

• Mark

Duidelijke site. Scherpe prijzen. Volgens afspraak geleverd

• Dennis Essink
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Klantvriendelijk en supergoed geholpen.

Dank Dennis

• Bob Reijnders
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Werd zelfs gebeld, pro-actief, dat de levering mogelijk 1 of 2 dagen later zou zijn. Heel netjes.

Verzending via Transmission is prima, behalve dat Transmission veel kan leren van thuisbatterij.io tav communicatie en afstemming. 2 dagen voor niets thuis zitten wachten.

Dank Bob!
    Wij nemen jouw bericht inzake de communicatie van onze transporteur serieus. Excuses voor het ongemak!

• Carel Clasener
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Snelle reactie en snelle levering.

Dank Carel

• Martin V
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Levering en levertijd conform de verwachting.

• Peter Joustra
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Uitstekend, vlotte levering en goed contact. Stekker erin en hupsakee

• Bennie Schoonderbeek
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Snel en netjes geleverd, chauffeur deed z’n best om hem op de gewenste plek neer te zetten. Accu in goed staat na uitpakken. Eerste dag wat kleine opstartproblemen met accu maar via Ai komen de oplossingen zo naar voren.
    Deze winkel is zeker een aanrader!

Dankjewel Bennie!
    Wij hebben helaas nog geen bericht van je (terug) gehad inzake die kosten.

• Christine Kraimaat-Beld
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Goed en eerlijk te woord gestaan en de accu werd snel geleverd.
    Klein verbeterpuntje: vanaf maandagochtend kon ik de bezorgplanning inzien, maar om 7:15 uur stond de chauffeur al voor de deur. Om 8:00 uur kreeg ik per mail de planning. Blijkbaar had ik nog "geluk", want de bezorging had al vanaf 6:18 kunnen zijn...

Bedankt Christine.
    Communicatie inzake levertijd is inderdaad vervelend. Desondanks fijn dat de batterij keurig is afgeleverd!

• Hans
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Alles perfect geleverd ,goed verpakt .

Dankjewel Hans!

Goede

Dank Gerda

• Jan Bekkers
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Mooie prijzen en goede service. En goed verpakt en netjes thuis gebracht door een nette chauffeur

Dank Jan!

• M Engelen
    Geverifieerde klant van Thuisbatterij.io

Prima en volgens afspraak geleverd. De installatie beschrijving van Marstek zou beter kunnen, maar dat valt de leverancier slechts beperkt aan te rekenen. Hoor net dat je voor de 10 jaar garantie echt bij Marstek moet registreren, dat is niet echt duidelijk.