Tif
Specialist in Refurbished
Apple Hardware

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 20-10-2023 stopgezet

8,2
105 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 106 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • maxine
  Review voor Tif

  volgens mij zijn dit oplichters! ik zou niks bestellen bij dit bedrijf.. ik had een tijd geleden een bestelling gedaan. Deze PC was niet in orde, en ik mocht hem terugsturen. ik probeerde toen al weken lang contact te zoeken met dit bedrijf, maar niemand nam op en op de mail ook geen gehoord. uiteindelijk na weken kreeg ik antwoord op mijn mail (nadat ik een slechte review had geplaatst). Hun reactie was dat door covid veel collega's ziek waren en ze achterliepen met reageren. Ze gaven me een oplossing en vroegen of ik mijn review wilde aanpassen. Omdat ze opeens erg vriendelijk waren en vroegen of ik de laptop kon opsturen voor reparatie, heb ik de review aangepast. Toen kreeg ik bericht begin maart dat ze hem gerepareerd en wel zouden opsturen, dus ik was erg blij. Sinds die laatste mail heb ik geen laptop meer gezien, en niemand die meer terug mailt, of opneemt als ik ze bel. Ik ben dus nu een laptop kwijt en 500 euro lichter. OPLICHTERS dus

 • S.A. Bouma
  Review voor Tif

  Bestelling nooit geleverd, telefonisch, per mail en via de chat functie onbereikbaar. Gelukkig niet vooraf betaald. Koop hier niets! Veel te onbetrouwbaar.
  Naar aanleiding van deze review kunnen ze ineens wel reageren na eerst volledig onbereikbaar te zijn geweest. Natuurlijk krijgt Corona weer de schuld🤔

  Antwoord van Tif

  We hebben niet naar aanleiding van deze review gereageerd. We hebben op uw e-mail gereageerd en dat weet u best. En dat we reageren zegt wel dat we het kunnen. Fijne avond toegewenst!

 • Heleen
  Review voor Tif

  Wat een top service! Zeer tevreden klant :)

 • Aimane
  Review voor Tif

  Snelle service en zo goed als nieuw!

 • Frank
  Review voor Tif

  Mail beantwoorden, terug bellen als je een bericht achterlaat, producten goed controleren voor verzending, in de chat sessie deze afmaken en niet een wachten met antwoord, woord bij daad stellen, doen wat je beloofd. Op afstand ontkoppelen van een product en vervolgens gebeurd er niets.

 • Shavonne
  Review voor Tif

  Erg snel mijn bestelling binnen gekregen. Erg tevreden over de service.

 • Noah
  Review voor Tif

  Mooi Apple watch besteld voor mn dochtertje! Super snel in huis met een gratis extra bandje! Top ! Aanrader!

 • Shaimae
  Review voor Tif

  Super vriendelijk en behulpzaam.Ik heb mijn macbook ook binnen een enkele dagen ontvangen. ben zeer tevreden met de service!

 • Wassim
  Review voor Tif

  Goede service en korte lijnen! Helpen je met installeren en stukje goede informatievoorziening

 • Pim
  Review voor Tif

  Ze leveren kapotte of gebrickte spullen, geen contact mogelijk, er is een telefoonnummer wat alleen maar doorschakelt naar voicemail, en er wordt niet op gereageerd. Ook via mail geen contact mogelijk, ook niet via hun chat service.
  Nooit iets kopen, zeker wegblijven! Slachtoffers kunnen contact opnemen met tros Radar en Opgelicht!

 • N. Verschuur
  Review voor Tif

  Defect product retour gestuurd op 4 februari . Geen bevestiging ontvangen ( wel na 100 x bellen telefonisch, gevraagd om bevestigingsmail, zou gestuurd worden, niets ontvangen). Wil graag koopovereenkomst ontbinden en mijn geld terug.

 • Thijs van der Hoorn
  Review voor Tif

  Anderhalve week na mijn bestelling heb ik nog steeds geen bezorg datum. En mijn twee voicemails blijven onbeantwoord. Daarom wil ik mijn order intrekken en ga ik op zoek naar een partij die wil kan leveren en communiceren.

  Antwoord van Tif

  Beste Thijs,

  Wij hebben meerdere malen contact gehad met u. Er was miscommunicatie over de leverafspraak. Achteraf hebben we hier nog een goed gesprek overgehad en netjes opgelost.

 • Youssef
  Review voor Tif

  Alles word netjes en snel geleverd. Binnen een dag was mijn bestelling al thuis.

 • Lima
  Review voor Tif

  Mooie prijzen! Super goede communicatie kortom een top bedrijf!

 • M. Schreuder
  Review voor Tif

  Leuk spul voor een leuke prijs!

 • J. Bosloop
  Review voor Tif

  Ben heel tevreden, IPad besteld en de volgende dag al geleverd. Ik heb had eerder ook al een iMac besteld, dat verliep heel goed. De keuze voor dit bedrijf was destijds door het prettige contact met de medewerkers.

 • S. Zoverink
  Review voor Tif

  Geweldige service en de goedkoopste van NL naam mijn mening. Eenmaal mijn MacBook en iPad in huis ben ik nog telefonisch op weg geholpen door de klantenservice omdat ik geen ervaring heb met Apple. Aanrader!

 • maxine
  Review voor Tif

  Wegens veel zieken op hun kantoor waren ze tijdelijk slecht bereikbaar, maar toen ik contact met ze kreeg hebben ze alles super netjes afgehandeld en ben erg blij met hun service

 • Wieke
  Review voor Tif

  Ik bestelde een USB superdrive en kreeg alleen het omhulsel. Werd mij via de mail gezegd dat ik dit retour kon sturen op eigen kosten en dat ik de retourkosten ook terug zou krijgen. Daarna nooit meer iets van gehoord en ook nooit geld terug gekregen.

  Verder kocht ik een Ipadmini waar zelfs op de factuur onder staat 'zeer goed', maar ik kon hier niets mee omdat er geen enkele app op te downloaden valt.

  Opzetterij!!

  Antwoord van Tif

  Dit verhaal kent een nuancering. De terugbetaling heeft inderdaad wat langer geduurd dan dat je van ons kan verwachten. Dit is uiteindelijk goed geregeld. Vaak heeft dit te maken dat wij spullen terug gestuurd krijgen zonder afzender. Over de iPad is nooit melding gemaakt. Het betreft een iPad mini 1, die niet meer up te date was (waardoor je de nieuwe apps niet meer kon downloaden). Dit stond ook in de beschrijving. Ondanks dat het een jaar geleden is zouden wij hem alsnog kunnen ruilen. Dat is onze service.

 • Seerah
  Review voor Tif

  Top service! Vorige maand macbook gekocht en snel geleverd! medewerkers dachten mee en super vriendelijke. Een aanrader