TipTop Picknicktafel
Al 12 jaar maken we onze TipTop Picknicktafel in Nederland.
U bent natuurlijk van harte welkom om eens een kijkje te nemen op onze website www.tiptoppicknicktafel.nl of bij ons in de werkplaats.
Irene Dirven
Snelle en uitstekende service
Melanie Draaisma
De picknicktafel is van hele goede kwaliteit! Ziet er erg mooi uit en staat heel stevig! De service van dit bedrijf is echt een dikke 10!! Ze zijn vriendelijk en denken goed mee. De levertijd was ook super snel! Heel erg bedankt voor de tafel en de uitstekende service!
Hoe beoordeel je TipTop Picknicktafel?
Patricia
Wat een verschil! De tuin voelt meteen gezelliger en we gebruiken de tafel elke dag wel even. Dankjewel Tiptop picknicktafel.
Pieter de Vries
Sinds deze tafel er staat, zitten we veel vaker buiten, ideaal voor ontbijtjes in de zon en etentjes met het gezin.
Maaike
Precies wat ik zocht voor mijn balkon. Praktisch, stevig en makkelijk in gebruik, maakt het buiten zitten extra fijn. I love it !
Adinda
Lieve mensen en prachtige TipTop Picknicktafel.
Vera
Super tevreden met deze deze aankoop . Bedankt voor de fijne service, we genieten er volop van!
Petra Schaap
Snelle levering. Super blij met mijn TipTop Picknicktafel.
TipTop -
Eveline
Prachtige picknicktafel! Stevig, duurzaam en perfect voor gezellige momenten buiten. Een echte blikvanger in de tuin waar we veel plezier van hebben.
PETER vanSAS
een mooie picknick tafel maar de levering duurde wel lang ivm eenandere vervoerder
Stefan Wijnbelt
mooie 2 in 1 picknicktafel aardige leverancier en goeie communicatie.
Astrid steskens
Fijne service. Bellen meteen terug als ze je oproep hebben gemist. Denken mee. Keurig product afgeleverd.
Prijs kwaliteit verhouding is top.
De bezorgen was een hele nette aardige jongen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. -
Nicole Smits
Goede stevigetafel die mooi inklapt als bank voor ruimte besparing. Wij zijn er heel blij mee! Hij werd precies optijd, net voor het examen feest van mijn zoon gebracht. Kant en klaar en werd netjes is de tuin gezet.
De tafel is meteen ingewijt met een spelletje bier pong 😉 -
Judith
Goeie service en goed te bereiken. En zeker mooie afgewerkte picknick tafels. Heel tevreden mee.
harry vd Veen
Prachtige bank/picknicktafel, snelle service,goede en vriendelijke levering
Diana
Hele mooie tafel, super bezorger
Pauline
Super fijne bezorging!! Alles prima in orde. Heel erg tevreden
Leila Verbaal
Netjes op tijd geleverd! Systeem van in en uitklappen werkt goed.
Ilona Eghuizen
Picknicktafel netjes op tijd afgeleverd. Onze moeder is erg blij met haar cadeau.
Johan de Wildt
Goede en snelle service