Toetershop
Jan Meiners
Super schnell geliefert,jederzeit gerne wieder;-)
Herbert Schlüsselburg
Sehr schnelle Lieferung. Alles super
Hoe beoordeel je Toetershop?
Entreprise d'Electricité Kaufmann & Biesen s.a.
Preis/Leistungs-Verhältnis sehr gut.
Sehr schnelle Lieferung.
Immer wieder gerne
Jolanda Golstein
Mooie producten, nette en snelle levering, goede prijzen
Anoniem
Een week geleden iets besteld wat binnen 2 dagen geleverd zou worden. Nu zijn we een week verder en nog niks gehoord, ook geen reactie op de mail hoe het zit.
Antwoord van ToetershopBeste Anoniem,
Vriendelijk dank voor uw bestelling en uw review.
Helaas is het in aanloop naar de altijd kerst erg druk. Zeker dit jaar in verband met de 'lock down'. Uw hoorns stonden vandaag klaar voor verzending, dus inderdaad niet binnen twee werkdagen. Onze excuses hiervoor.
Tevens vinden wij het vervelend dat wij er voor hebben gekozen kerst te vieren met onze familie en helaas op zowel eerste als tweede kerstdag uw mail niet hebben kunnen beantwoorden. Wij kunnen ons voorstellen dat u tijdens de kerstdagen iets anders te doen had.
We hebben geconcludeerd dat we helaas niet aan uw wensen hebben kunnen voldoen (zowel 'in levertijd' alsmede u te 'antwoorden tijdens de kerstdagen'). We hebben daarom ook besloten uw bestelling per direct te crediteren en uw aankoop bedrag terug te boeken via onze Payment Service Provider (CCV Payments).
Het volledige bedrag zal met 1-2 werkdagen op uw rekening teruggeboekt zijn en we hebben de bestelling geannuleerd.
Nogmaals onze welgemeende excuses.
Roel van Kuik
Toetershop.nl -
Norbert Meeder
Super schnell und Tipp Top Ware.
Bas Verhagen
Mooie producten deskundige service
Mark Ligtvoet
Zoals het hoort
Kai-Roar Skjærbekk
Veldig bra og rask levering
Karl Ferner
Schneller Versand, günstige Preise