Toetiebellie
Welkom bij Toetiebellie, dé webwinkel met de mooiste kinderspullen!
Laat je verrassen door onze producten van o.a. Global Affairs, Goki, Heimess, Keptin-Jr., Mimirella aus Liebe, New Classic Toys, Olli + Jeujeu, Petit Monkey, Play&Go, REX International, Roommate, Sass & Belle, Skip Hop, Small foot, Sophie de Giraf, Sparkling Paper & Viga Toys.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen, daarom staat Toetiebellie voor kwaliteit & duurzaamheid, niet alleen in onze producten, maar zeker ook in onze service.
Ons doel is om originele 'waar heb je dat nou vandaan?' producten aan te bieden, die je niet in iedere winkel tegenkomt.
Ons assortiment bestaat o.a. uit:

- baby- & kinderkameraccessoires
- (baby)speelgoed
- feest- en verjaardagsartikelen
- haaraccessoires & sieraden
- knuffels
- kraamcadeau's
- rugtassen & trolley's
- servies, slabbers, lunchtrommelsm & drinkflessen

Voor ieder wat wils en naar hartenlust te combineren.

De zekerheden van https://www.toetiebellie.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.