Beoordeeld met een 8,8 door 167 klanten

Toetiebellie
Welkom bij Toetiebellie, dé webwinkel met de mooiste kinderspullen!
Laat je verrassen door onze producten van o.a. Global Affairs, Goki, Heimess, Keptin-Jr., Mimirella aus Liebe, New Classic Toys, Olli + Jeujeu, Petit Monkey, Play&Go, REX International, Roommate, Sass & Belle, Skip Hop, Small foot, Sophie de Giraf, Sparkling Paper & Viga Toys.
Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen, daarom staat Toetiebellie voor kwaliteit & duurzaamheid, niet alleen in onze producten, maar zeker ook in onze service.
Ons doel is om originele 'waar heb je dat nou vandaan?' producten aan te bieden, die je niet in iedere winkel tegenkomt.
Ons assortiment bestaat o.a. uit:
- knuffels
- kraamcadeau's
- rugtassen & trolley's
- servies, slabbers, lunchtrommelsm & drinkflessen
Voor ieder wat wils en naar hartenlust te combineren.
Ons assortiment bestaat o.a. uit:
- knuffels
- kraamcadeau's
- rugtassen & trolley's
- servies, slabbers, lunchtrommelsm & drinkflessen
Voor ieder wat wils en naar hartenlust te combineren.
De zekerheden van https://www.toetiebellie.nl
8,8
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- btw
- NL857334700B01
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2014
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen