Toiletje.nl
Björn
Alles volgens afspraak en goede service
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor de positieve review! Fijn dat alles volgens afspraak ging.
Kim Van den Berg
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor de mooie review en 5 sterren!
Hoe beoordeel je Toiletje.nl?
Betsie
Geweldige service! Zeer behulpzame chauffeur.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor de mooie review, heel fijn om te horen!
Jaak van Wijck
Goed geregeld allemaal.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor de 5 sterren! Graag tot een volgende keer.
corne verhaard
Was zo geregeld
Antwoord van Toiletje.nlHartelijk dank voor je mooie 5-sterren review! Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer.
Marjon
Dit was echt Ideaal tijdens de verbouwing. Hadden de luxe variant. Werd Iedere week netjes schoongemaakt….top!
Antwoord van Toiletje.nlHartelijk dank voor uw mooie 5-sterren review! Daar doen we het voor. Tot een volgende keer!
Maurits Bredius
Het contact en de service is perfect. Even bellen en je krijgt goed en snel antwoord. De chauffeur was zeer flexibel en dacht goed mee. Het toilet werd schoon geleverd, stond snel klaar en kon makkelijk worden verplaatst.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat het contact en de service als prettig zijn ervaren. We geven het compliment over de chauffeur graag door. Dank voor het vertrouwen!
Dick
Uitstekende service. Aanvraag snel geregeld. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor de positieve feedback, heel fijn om te horen.
We helpen u graag weer in de toekomst! -
Olaf
Goede levering en weer netjes opgehaald
Antwoord van Toiletje.nlHartelijk dank voor de feedback! Fijn dat zowel de levering als het ophalen soepen en netjes is verlopen.
Robert Sanden van der
Het bestellen gaat heel makkelijk en de service is top
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor de positieve review, Robert! Fijn om te horen dat het bestelproces gemakkelijk verliep en dat u tevreden bent over onze service. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling.
Léandra Sprenkels
Communicatie is helder en ze zijn goed bereikbaar.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw mooie review, Léandra! Graag tot een volgende keer.
Niek van der Kade
Correcte levering en 1 x per week cleaning service!
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor de mooie review! Fijn dat de levering en onze wekelijkse schoonmaakservice naar wens zijn.
Monique Konings
Goede service en nette toilet geleverd
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor de mooie beoordeling! We helpen graag weer de volgende keer.
Maurice Krols
goed en snel geholpen. goede afspraken!
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor de feedback. Blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Tot de volgende keer!
Anne Nederpelt
De reden van het toilet huren is nooit leuk maar wat zijn alle medewerkers hier ontzettend behulpzaam, vrolijk en meedenkend!
Antwoord van Toiletje.nlHartelijk dank voor de vriendelijke woorden. Uw complimenten bezorgen ons een grote glimlach!
Mhj Lucassen
Was top geregeld snelle service
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor je mooie beoordeling. We helpen je graag weer verder bij een volgende bestelling!
Gina Verhaeren
snelle levering en goede service
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor je positieve review, Gina!
We staan altijd klaar om je opnieuw van dienst te zijn. -
Monique
Goede service, duidelijke communicatie en snelle levering.
Antwoord van Toiletje.nlDank je wel, Monique. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en levering!
Corne
Een bedrijf waar je op kunt bouwen.
Bellen en het wordt geregeld.
jammer dat het maar tot 5 sterren gaat,want 10 sterren had ook gekunt.
Antwoord van Toiletje.nlHartelijk dank voor deze prachtige beoordeling, Corne. Wat fijn dat je onze service zo waardeert! We staan altijd klaar om je weer te helpen.
SAM Witters
Service is goed en wordt op tijd geleverd. Toilet eerst zelf schoon gemaakt voordat we het in gebruik hebben genomen.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw feedback Sam! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. Jammer dat het toilet niet helemaal schoon was bij aankomst. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen dit mee met ons team om ervoor te zorgen dat in de toekomst alles bij levering schoon en gebruiksklaar is. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te melden. En hopelijk tot een volgende keer!