Toiletje.nl
Anne Nederpelt
De reden van het toilet huren is nooit leuk maar wat zijn alle medewerkers hier ontzettend behulpzaam, vrolijk en meedenkend!
Antwoord van Toiletje.nlHartelijk dank voor de vriendelijke woorden. Uw complimenten bezorgen ons een grote glimlach!
Mhj Lucassen
Was top geregeld snelle service
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor je mooie beoordeling. We helpen je graag weer verder bij een volgende bestelling!
Hoe beoordeel je Toiletje.nl?
Gina Verhaeren
snelle levering en goede service
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor je positieve review, Gina!
We staan altijd klaar om je opnieuw van dienst te zijn. -
Monique
Goede service, duidelijke communicatie en snelle levering.
Antwoord van Toiletje.nlDank je wel, Monique. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en levering!
Corne
Een bedrijf waar je op kunt bouwen.
Bellen en het wordt geregeld.
jammer dat het maar tot 5 sterren gaat,want 10 sterren had ook gekunt.
Antwoord van Toiletje.nlHartelijk dank voor deze prachtige beoordeling, Corne. Wat fijn dat je onze service zo waardeert! We staan altijd klaar om je weer te helpen.
SAM Witters
Service is goed en wordt op tijd geleverd. Toilet eerst zelf schoon gemaakt voordat we het in gebruik hebben genomen.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw feedback Sam! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. Jammer dat het toilet niet helemaal schoon was bij aankomst. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen dit mee met ons team om ervoor te zorgen dat in de toekomst alles bij levering schoon en gebruiksklaar is. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te melden. En hopelijk tot een volgende keer!
Dan
Prima prijs-kwaliteit verhouding en goede service!
Antwoord van Toiletje.nlWat leuk om te lezen, Dan. Bedankt en graag tot een volgende keer!
Miranda Hagenaars
Goede service optijd geleverd en opgehaald. Vriendelijke chauffeur.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat onze chauffeur u goed heeft geholpen.
J. Breda
Professioneel en correct. Na opdracht en aanwijzing voor plaatsen via de website liep alles precies volgens afspraak. Voor mij een zorg minder.
Antwoord van Toiletje.nlWat fijn dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw vertrouwen en mooie beoordeling.
Chris
Prima geregeld en verzorgd
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent. Tot een volgende keer!
nathalie
Super handig te reserveren, snel en goed geregeld. De musthave voor ieder feestje. Zeker een feestje met pubers
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw mooie woorden en fijne beoordeling. Super om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat het feestje een succes was. We hopen u weer terug te zien bij het volgende feestje!
Stijn van Rijthoven
Fijne en goede service.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw mooie review!
Dennis Struijk
top service
Antwoord van Toiletje.nlDankjewel Dennis voor uw positieve feedback! Tot een volgende keer.
Robbert Peeters
Top geregeld. Snelle levering en zelfs nog een dag eerder levering kunnen plannen na bestellen. Was geen probleem. Top zo!
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw mooie review, Robbert! We staan altijd klaar om mee te denken. Tot een volgende keer!
Peter leijs
Het toilet werd een paar dagen te vroeg geleverd zodat ik het weer moest verstoppen. Er was hier een verrassingsfeest.
Antwoord van Toiletje.nlBeste Peter
Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de levering niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Wij willen graag enige toelichting geven:
In onze algemene voorwaarden, waar u bij bestelling mee akkoord bent gegaan, staat vermeld dat toiletten eerder geleverd kunnen worden in verband met de planning van onze routes. Dit stelt ons in staat om geen transportkosten in rekening te brengen, wat een voordeel is voor al onze klanten.
Helaas is bij het plaatsen van uw bestelling niet aangegeven dat het om een verrassingsfeest ging. Had u dit vooraf vermeld, dan hadden we uiteraard samen kunnen kijken naar een passende oplossing of een aangepast levermoment.
Toen onze chauffeur ter plaatse kwam en vernam dat het om een verrassingsfeest ging, heeft hij het toilet binnen de praktische mogelijkheden zo ver mogelijk naar achteren geplaatst om het zo discreet mogelijk te houden.
We hopen desondanks dat het feest geslaagd is en we staan altijd open voor overleg bij een volgende bestelling. -
MDV Evenementen
Perfecte service. Snelle respons terug na je bestelling.
Op tijd en netjes afgeleverd op de gewenste dag en netjes op zijn plaats gezet..Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw mooie woorden en de 5-sterren review! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Eva Van der sanden
Snel en netjes geleverd. En top service!
Antwoord van Toiletje.nlBedankt Eva voor je positieve feedback en de 5 sterren! We helpen je graag weer een volgende keer.
Maurice Hermes
Snel en makkelijk geregeld, 2 jaar geleden ook besteld en hebben goed onthouden waar hij moest komen te staan. Top.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en makkelijk geregeld was. Tot de volgende keer!
Bram
Goede levering netjes op zijn plek gezet en zonder probleem weer opgehaald. Gewoon zoals het hoort.
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen.
johan holzken
goede service en een goede prijs
Antwoord van Toiletje.nlBedankt voor uw vriendelijke woorden. We helpen u graag weer in de toekomst!