Toko Gembira
Toko Gembira is gespecialiseerd in Aziatische - en Surinaamse levensmiddelen. Meer dan 2000 artikelen aan assortiment.
Producten komen uit: Indonesie, Thailand, China, Hongkong, Vietnam, Japan, India, Suriname, USA en Zuid Amerikaanse landen.

Verder hebben wij de fysieke winkel in Almere staan; voor meer informatie kunt u op de website www.gembira.nl bekijken.
9,1
968 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 5 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

  • Bon Schramm
    Review voor Toko Gembira

    De kwaliteit van de produkten laat in tegenstelling tot vroeger heel,heel veel te wensen over.vb.
    De nasi kuning met tempe smaakt naar niks ,de tempeh is veel te hard.
    Ook de krupuk Palembang is niks.
    VEEL te lang in de schappen voor verkoop niet krokant,smaakt oud
    Jammer ik kwam er in " old days vaak en de kwaliteit was prima"

    Antwoord van Toko Gembira

    Hoi Bon, wat vervelend dat u niet heeft kunnen genieten van een anders heeeerlijke maaltijd. Het kan dat de kwaliteit van de tempeh verschilt. Als u volgende keer langs komt kunnen we samen een oplossing zoeken.

  • Bebe
    Review voor Toko Gembira

    Ordered from their website and received 1 wrong item. I sent email since 16-06 and until now still doesn't get any reply from them (it's 01-07 now). I ordered something that cost €6.50, but they sent me something else that cost only €1.40. I'm not asking you to refund all €6.50 but at least pay me back the difference (€5.10) !!! WILL NEVER ORDER FROM HERE AGAIN. PLEASE BEWARE!!

    Antwoord van Toko Gembira

    Good day Bebe,

    Sorry for the inconvience.
    It can happen that one of my staff made an mistake of packing one wrong item for you, however you have received of 41 items which you have ordered from us in the past. You can call us on 0365304910 so that we can resolve about this matter.

  • Hoe beoordeel je Toko Gembira?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Knoote
    Review voor Toko Gembira

    Reageren op mails om mee te beginnen. Niet het juiste product geleverd , wacht na 2 maanden nog altijd op antwoord

    Antwoord van Toko Gembira

    Beste Knoote,

    Onze excuses voor het ongemak. Hoop dat het inmiddels opgelost is. Wij proberen zo spoedig mogelijk op emails te beantwoorden. Wellicht hebben wij uw email niet gezien of niet ontvangen. Uiteraard had u ook ons kunnen bellen op 0365304910 voor vragen.

  • SuSo
    Review voor Toko Gembira

    Klantenservice en geen verouderde producten nog verkopen! Na mijn slechte review is het uiteindelijk wel opgelost door geld terug, maar dit had meteen netjes moeten worden afgehandeld.

    Antwoord van Toko Gembira

    Goedemiddag Suso,

    Bedankt voor uw review. Blij om te horen dat het opgelost.

  • Kitty
    Review voor Toko Gembira

    Verkeerd product gekregen en vervolgens niet op mijn e-mails reageren.

    Antwoord van Toko Gembira

    Goedendag Kitty,

    Vervelend om te horen. Onze excuus voor het ongemak. Hoop dat het inmiddels opgelost is. Uiteraard kunt u ook bellen op 0365304910.