TomosOnderdelenZeeland
villem vahur
shipping prices were a bit expensive, but atleast it was fast.
Christoph Zuchgan
Perfect
Hoe beoordeel je TomosOnderdelenZeeland?
Rik Krijnen
Fijn in contact, goed geholpen en netjes verpakt
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Rik! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Rob van der Burg
Goede en snelle levering van onderdelen. Echt een aanrader voor iedereen die snel Tomos onderdelen in huis wil hebben voor een goede prijs.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Rob! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Larse dekker
Een betere service is er niet echt top als je iets nodig hebt en je weet nog niet of het wel past denken en helpen ze ook gelijk mee echt heel top sowieso ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Larse! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Hans de Smit
Bestelling helemaal compleet en netjes op tijd ontvangen.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Hans! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Charles
Goede artikelen, pakket ingepakt zoals het hoort top...
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Charles! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Andries Van der wielen
Enorm goede service en snelle levering
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Andries! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Teun Goetheer
Mooie service en goede prijzen zeer tevreden
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Teun! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Marcel Kusters
Snel in huis en goede pasvorm.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Marcel! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Dik van Leeuwen
Goed spul, snel geleverd...
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Dik! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Jan Bakker
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Jan! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
CF
Snel verzonden. Bedankt.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt CF! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Tim
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden tussendoor 👍🏻👌🏻
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Tim! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
fedde veenstra
Zeer tevreden; Snelle levering en personen die met je meedenken als je ergens problemen mee hebt. Voor mij 100 punten.Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Fedde! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Jürgen
Schne
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Jürgen! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
robert bouma
Snel,goed en betaalbaar geleverd. Ook voor hulp lopen ze niet weg.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Robert! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Kyana Van Der Horst
Ja top
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Kyana! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
gerrit koopmans
vriendelijke mensen en de service zeer goed
en een snelle leveringAntwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Gerrit! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Mertens
Top service
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Mertens! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!