TomosOnderdelenZeeland

TomosOnderdelenZeeland

Wat begon met sleutelen in de garage wat op een gegeven moment uit groeiden tot een volwaardige webshop / werkplaats met een paar tweedehands onderdelen, maar al snel uit uitgebreid moest gaan worden met een volledig assortiment aan onderdelen in een webshop, maar ook met een fysieke winkel in Goes.
9,8
Filter 790 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 456 met beschrijving

• villem vahur
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

shipping prices were a bit expensive, but atleast it was fast.

• Christoph Zuchgan

Perfect

• Hoe beoordeel je TomosOnderdelenZeeland?

• Rik Krijnen
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Fijn in contact, goed geholpen en netjes verpakt

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Rik! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Rob van der Burg
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goede en snelle levering van onderdelen. Echt een aanrader voor iedereen die snel Tomos onderdelen in huis wil hebben voor een goede prijs.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Rob! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Larse dekker
    Review voor TomosOnderdelenZeeland

Een betere service is er niet echt top als je iets nodig hebt en je weet nog niet of het wel past denken en helpen ze ook gelijk mee echt heel top sowieso ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Larse! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Hans de Smit
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Bestelling helemaal compleet en netjes op tijd ontvangen.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Hans! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Charles
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goede artikelen, pakket ingepakt zoals het hoort top...

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Charles! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Andries Van der wielen
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Enorm goede service en snelle levering

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Andries! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Teun Goetheer
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Mooie service en goede prijzen zeer tevreden

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Teun! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Marcel Kusters
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Snel in huis en goede pasvorm.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Marcel! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Dik van Leeuwen
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goed spul, snel geleverd...

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Dik! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Jan Bakker

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Jan! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• CF

Snel verzonden. Bedankt.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt CF! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Tim
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden tussendoor 👍🏻👌🏻

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Tim! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• fedde veenstra
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Zeer tevreden; Snelle levering en personen die met je meedenken als je ergens problemen mee hebt. Voor mij 100 punten.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Fedde! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Jürgen

Schne

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Jürgen! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• robert bouma
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Snel,goed en betaalbaar geleverd. Ook voor hulp lopen ze niet weg.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Robert! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Kyana Van Der Horst

Ja top

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Kyana! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• gerrit koopmans
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

vriendelijke mensen en de service zeer goed
    en een snelle levering

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Gerrit! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Mertens

Top service

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Mertens! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!