TomosOnderdelenZeeland

TomosOnderdelenZeeland

Wat begon met sleutelen in de garage wat op een gegeven moment uit groeiden tot een volwaardige webshop / werkplaats met een paar tweedehands onderdelen, maar al snel uit uitgebreid moest gaan worden met een volledig assortiment aan onderdelen in een webshop, maar ook met een fysieke winkel in Goes.
9,8
Filter 752 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 437 met beschrijving

• Mertens

Top service

• Anthony Stucky
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Super fijn en persoonlijk advies over een product/oplossing bleek in de praktijk exact te zijn wat ik nodig had. Goede kwaliteit en snelle levering.

• Hoe beoordeel je TomosOnderdelenZeeland?

• Wilco
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Werd gebeld of ik wel het goede besteld had. Echt top dat ze mee denken met wat je besteld of het wel bij elkaar past en dan contract met je opnemen

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Wilco! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• KOUROSH KHOSRAWIAN
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

De kwaliteit van alle motoronderdelen en reserveonderdelen is goed en elk onderdeel is volledig beschreven.. JE BENT GOED SERVICE VOOR KLANT,ALLES IS GOED ,JE BENT EERLIJK ECHT WAAR.Je bent erg klantvriendelijk .
    MVG KOUROSH

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Kourosh! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Jan Meesen
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Altijd goed geholpen met het juiste onderdeel te zoeken en vriendelijk personeel

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Jan! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Rene Schouten
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Super advies netjes verpakt snelle verzending weet waar ie het over hebt dus goed verstand van zaken

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Rene! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Ruud
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goed geholpen, snelle levering en service. Uitstekend!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Ruud! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Bart Van Humbeeck

Top!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Bart! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Hans Guldenaar
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Zeer goede website duidelijk..besteld en snel ontvangen.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Hans! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Martin Valentijn
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Snel, goed verpakt, altijd de juiste producten. Bestel hier vaker. Een aanrader.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Martin! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• jens deelen
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Ik kon mijn bestelling de volgende dag al ophalen alleen wat behulpzamer zou fijn zijn veder is het top haal altijd men spullen hier.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Jens! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Leendert Van lier
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Helemaal super. Kreeg nog een berichtje of het het juiste onderdeel was wat ik had besteld. En gewoon de volgende dag netjes geleverd.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Leendert! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• H decvc
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Zocht een remkabel voor mijn golftrolley en vond er hier een voor een goede prijs en kwaliteit en snel geleverd.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt H decvc! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Henry Veenendaal

Geweldig en snel

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Henry! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• IBO
    Review voor TomosOnderdelenZeeland

Snelle levering goede prijs!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt IBO! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Tom Peeters

⭐⭐⭐⭐⭐ service ☺️

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Tom! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Jordan Schrier

Goed en vriendelijk

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Jordan! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Paul Schalk
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Mooi bedrijf waar je gewoon heel goed

geholpen wordt!!!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Paul! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Wouter van Grinsven
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Super vriendelijke service! Aanrader!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Wouter! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Niels Bartelink
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goede en nette service, ook als een onderdeel een keer niet past.
    Netjes bereikbaar en in overleg gegaan. Kostenloos ander onderdeel toegestuurd gekregen binnen 24 uur!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Niels! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!