TomosOnderdelenZeeland
Mertens
Top service
Anthony Stucky
Super fijn en persoonlijk advies over een product/oplossing bleek in de praktijk exact te zijn wat ik nodig had. Goede kwaliteit en snelle levering.
Hoe beoordeel je TomosOnderdelenZeeland?
Wilco
Werd gebeld of ik wel het goede besteld had. Echt top dat ze mee denken met wat je besteld of het wel bij elkaar past en dan contract met je opnemen
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Wilco! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
KOUROSH KHOSRAWIAN
De kwaliteit van alle motoronderdelen en reserveonderdelen is goed en elk onderdeel is volledig beschreven.. JE BENT GOED SERVICE VOOR KLANT,ALLES IS GOED ,JE BENT EERLIJK ECHT WAAR.Je bent erg klantvriendelijk .
MVG KOUROSHAntwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Kourosh! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Jan Meesen
Altijd goed geholpen met het juiste onderdeel te zoeken en vriendelijk personeel
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Jan! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Rene Schouten
Super advies netjes verpakt snelle verzending weet waar ie het over hebt dus goed verstand van zaken
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Rene! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Ruud
Goed geholpen, snelle levering en service. Uitstekend!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Ruud! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Bart Van Humbeeck
Top!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Bart! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Hans Guldenaar
Zeer goede website duidelijk..besteld en snel ontvangen.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Hans! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Martin Valentijn
Snel, goed verpakt, altijd de juiste producten. Bestel hier vaker. Een aanrader.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Martin! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
jens deelen
Ik kon mijn bestelling de volgende dag al ophalen alleen wat behulpzamer zou fijn zijn veder is het top haal altijd men spullen hier.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Jens! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Leendert Van lier
Helemaal super. Kreeg nog een berichtje of het het juiste onderdeel was wat ik had besteld. En gewoon de volgende dag netjes geleverd.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Leendert! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
H decvc
Zocht een remkabel voor mijn golftrolley en vond er hier een voor een goede prijs en kwaliteit en snel geleverd.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt H decvc! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Henry Veenendaal
Geweldig en snel
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Henry! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
IBO
Snelle levering goede prijs!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt IBO! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Tom Peeters
⭐⭐⭐⭐⭐ service ☺️
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Tom! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Jordan Schrier
Goed en vriendelijk
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Jordan! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Paul Schalk
Mooi bedrijf waar je gewoon heel goed
geholpen wordt!!!Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Paul! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Wouter van Grinsven
Super vriendelijke service! Aanrader!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Wouter! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Niels Bartelink
Goede en nette service, ook als een onderdeel een keer niet past.
Netjes bereikbaar en in overleg gegaan. Kostenloos ander onderdeel toegestuurd gekregen binnen 24 uur!Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Niels! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!