Toolow.nl

Toolow.nl

Claim jouw voordeel via Toolow.nl. Koop direct de beste aanbiedingen of claim je jouw voordeel door middel van een kortingscode. Want als je korting wilt dan ga je naar Toolow.nl.
8,8
Filter 261 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 230 met beschrijving

• Superma
    Geverifieerde klant van Toolow.nl

Mooie en zeer goede deal.
    Perfecte service top.

• Han Mulders
    Geverifieerde klant van Toolow.nl

Mooie prijs en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

• Hoe beoordeel je Toolow.nl?

• Kees

Snel!

• Beata K
    Geverifieerde klant van Toolow.nl

Snelle levering, Makkelijk in elkaar te zetten, daarom heb ik het in korte tijd zelf gedaan (ik ben een vrouw van 54). Alleen de plastic ringen op de rugleuning die de schroeven afdekken, blijven niet plakken, ik heb ze met lijm aan elkaar gelijmd en plakband. Ik heb een magnetische loopmachine gekocht omdat ik mijn elektriciteitsrekening niet wil verhogen. Ik had er niet veel van verwacht, maar ik wilde gewoon door het huis kunnen lopen. Ik ben erg verrast omdat het een uitrusting is waar je het in een korte trainingsperiode echt moeilijk mee kunt krijgen. Als je op een magnetische loopband loopt, drijf je hem aan met je spieren en loop je alsof je een berg beklimt. Het is niet gemakkelijk, tenminste in het begin. Ik begon met 5 minuten, maar na een paar dagen lukte het me om 20 minuten te doen, nu loop ik 30 minuten per dag. En het is niet omdat ik 54 jaar oud ben, omdat ik een voormalig atleet ben en mijn hele leven heb getraind, nu ben ik een beetje beperkt door artrose en fibromyalgie, maar ik geef niet op. loop op de loopband, maar hardlopen raad ik ook aan.

• Rosita Bhailal

• Hendrik S.

Snel geleverd, tevreden

• T. Rijntjes
    Geverifieerde klant van Toolow.nl

Snelle levering. Doet wat hij moet doen, heb er baat bij. Alleen heb ik geen Nederlandse handleiding. Die zou ik nog graag ontvangen.

Snelle levering. Alleen geen nederlandse handleiding erbij gekregen. Toch een gemis.

• Saskia
    Geverifieerde klant van Toolow.nl

Snel geleverd, product goed verpakt en in goede staat geleverd, met verassend een trainings dvd erbij. Makkelijk in elkaar te zetten volgens beschrijving. Werkt geweldig, mijn heupen en onderrug voelen soepeler, niet meer vastgezet, ben er blij mee!

• Herman Martens
    Geverifieerde klant van Toolow.nl

Alles volgens afspraak ,prima.

• Lilian Maes
    Geverifieerde klant van Toolow.nl

Zeer tevreden netjes op tijd goede prijs

• Verswijveren Hjb

nie volledig

• W Langereis

Alles ging vlot

• jannes bos

was goed

• Shane
    Geverifieerde klant van Toolow.nl

Snelle levering en product volgens verwachting

• Sandra Meijning

Snelle levering ,alles was goed .product top

• Marco

Correcte levering.

• William Wilbrink
    Geverifieerde klant van Toolow.nl

ik miste de nederlandse beschrijving verder goed te vreden

Antwoord van Toolow.nl

Beste William,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat vervelend dat er geen Nederlandse handleiding bij lijkt te zitten. Normaliter zitten er twee boekjes in de doos. Mogelijk is deze bij de controle er uit gehaald. Mocht u alsnog een Nederlandse handleiding willen ontvangen laat het ons dan even weten via klantenservice@toolow.nl.

In ieder geval, veel plezier met uw aankoop!

Team Toolow.nl

• Ray