Toolsvoordelig.nl

Toolsvoordelig.nl

Professioneel gereedschap van de hoogste kwaliteit en tegen scherpe prijzen, daar staat Toolsvoordelig voor. Met persoonlijke service, garantie en snelle levering zorgen wij voor een goede afhandeling van jouw bestelling. Onze klantenservice staat klaar om jou te helpen met je vraagstukken.
8,5
Filter 13644 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 7101 met beschrijving

• Wim Akker

• rob de beer

spullen van 25oo

• Hoe beoordeel je Toolsvoordelig.nl?

• Freddy De Rycke

• Paul Basset

Helemaal top!

• Ruud Hunnekens
    Geverifieerde klant van Toolsvoordelig.nl

Gemakkelijk, snel, goed product!

• Peter Rouwhorst

Snelle levering. Goed product

• Jan Koopmans

snel geleverd

• Ton
    Review voor Toolsvoordelig.nl

Ik had een magneetboormachine gekocht. Ik kreeg deze geleverd met een plastic wikkeltje er omheen wat nieteens het hele koffer bedekte. Dus koffer onder de vegen en krassen. Boormachine van dik 700 euro bedoeld als kerstgeschenk. Nou koffer alleen ruilen kon niet. Heel artikel moest dan terug. Op de vraag wat doe ik dan met de kerst geven. Natuurlijk hadden ze daar geen antwoord op. Er waren volgens de medewerker geen dozen waar de boormachine in past. Wel gek dat er om nog grotere artikelen wel dozen zitten. Ze zijn dus gewoon te gierig dat ze hun producten netjes afleveren.

Antwoord van Toolsvoordelig.nl

Hoi Ton,

Vervelend om te horen dat je een 1-ster ervaring met ons hebt gehad! Uiteraard kijken we graag mee. We hebben de fotos nogmaals bekeken en zien inderdaad een kleine kras op de koffer zitten. Uiteraard is dit niet de bedoeling maar, ervaring leert dat deze vorm van verpakken verruit het efficientste is voor dergelijke artikelen. In dit specifieke geval is het inderdaad niet mogelijk om een koffer na te bestellen. Deze zijn niet los te bestellen.

Voor deze situatie hebben we verschillende oplossingen aangeboden, hierop is tot op heden niet ingegaan.
    Uiteraard staan wij nogsteeds open voor een passende, aangeboden, oplossing.

Groet,
    Teun van Toolsvoordelig.nl

• Renee Koppenhol

Prima service

• michael Gallant
    Geverifieerde klant van Toolsvoordelig.nl

Doos werd open gescheurd geleverd !

• Van Teeseling
    Geverifieerde klant van Toolsvoordelig.nl

Heb zeker een week moeten wachten op mijn bestelling en niet vanwege de post. Iets mis met systeem en wel 3 x gebeld hierover.

• Harry Baars
    Geverifieerde klant van Toolsvoordelig.nl

goede en snelle levering artikel volgens beschrijving

• Willy Scholte
    Geverifieerde klant van Toolsvoordelig.nl

Snel geleverd en netjes verpakt

• Simon Groen

Alles gewoon vlekkeloos.

• sam hamelzky
    Geverifieerde klant van Toolsvoordelig.nl

Mooie prijzen inderdaad!! En een geweldig product, wat wil je meer, ja dat het ook binnen een dag binnen is!!, wat denk je! Ook dat is zo!!! snelle verzending!!! Binnen een dag!! Top

• Peter Mulder

Goede en snelle levering

• Stephan van der Burgt

Toppers

• Pascal
    Geverifieerde klant van Toolsvoordelig.nl

Supersnelle service, goed product!

• Hans Van Gestel
    Geverifieerde klant van Toolsvoordelig.nl

Geweldige service, gisteren besteld, en vandaag al ontvangen. Ikke dik content.

• danny willems
    Geverifieerde klant van Toolsvoordelig.nl

super snelle levering product perfect