Topdeal24
A
Kapot geleverd. Zat een scheur in die niet te ontbreken is. Gevraagd om te retourneren, maar nooit antwoord gekregen.
Sophie
Heeel mooie bordenset, snel geleverd en niets kapot !
Hoe beoordeel je Topdeal24?
Bep Tor
Ik heb gordijnen besteld bij topdeal24 ik heb deze gordijnen teruggestuurd slechte kwaliteit en zelf de kosten moeten betalen en meerdere keren om geld terug gevraagd maar geen reactie ben bang dat zij mij niet terug betalen bestel hier
Fghr26
Geleverd volgens afspraak in de beschrijving en goedkoper dan elders
wilfrid ghysens
snelle levering
Manon Vorst
Mooi gordijn en de haken waren makkelijk te bevestigen
Hendrik De vries
Een week wachten is Oke.
Willemien
Prima prijs kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering. Dik tevreddn
Mario Blervacq
Jullie hebben een kleiner model geleverd voor de prijs van het grote dat ik bestelde
Ilse Pardon
Produkt is helemaal niet toegekomen. Trackcode zegt niet afgehaald in afhaalpunt terwijl ik nooit bericht heb obtvangen van post.nl
Jaap Van der Spek
twee weken geleden twee tuinstoelen besteld en nog steeds Niet geleverd!!
Catharina
Dinsdag iets betaald zou binnen 3 dagen geleverd worden we zijn één week verder, op mails reageren ze niet! Ook ken ik mijn bestelling niet traceren omdat ze het vertikken om een Track en Trace code te sturen? Ik ga dit verder uitzoeken. Mijn geld wil ik terug!!!
Jonker
retourbeleid werkt niet, geen reacties op mails en telefoonnummer werkt niet. 1 mailbeantwoording met een antwoord zonder inhoud, loze belofte of daadwerkelijke actie. Erg teleurstellend.
Marieke
Snelle levering. Telescoopslang 7 meter uitgeschoven, voor ramen op de eerste etage, werkte heel stabiel, de ramen zijn erg schoon. Eerst zeep gebruikt daarna met water nagespoeld.
Ben zeer tevreden, had ik eerder moeten hebben. -
Richard s
Bestelling geplaatst die veel te laat kwam, Telefoon nummer werkt niet meer op mails reageren ze niet.
Pascale
Denk goed na voor je iets bestelt.
Snelle levering Maar bij retour een echte ramp.
Na 2 keer dat een korier niet is komen opdagen, ik moest speciaal verlof voor nemen voor de ophaling.
Ze houden je aan het lijntje zodat je niet kunt restoren binnen de 14 dagen
Ben niet van plan om mijn artikel te betalen.
Met een maand de tijd voor mijn besteling te betalen met klarna.
Ik ga het nu zelf verzenden via Bpost
Wel dubbel geplooid omdát het niet groter mag zijn dan 1,5 lengte
Er zijn ook blijkbaar verschillende adres via Topdeal24
Ik heb zeker 20 mails verzonden naar Topdeal24 zonder resultaatAntwoord van Topdeal24.
Mica Redout
Beschadigd en niet compleet
Vanessa Bosmans
Snelle levering, top product
Denise Danneels
Correcte levering zoals aangemeld
Jan Sassen
10 mei zou de bestelling komen toen 11 toen 12 . alle dagen thuis. Daarna afspraak gemaakt voor de volgende maandag. Nog steeds niks in huis