TopshelfCBD
OP
Great service, next day delivery to the Netherlands. Good products, helpful customer service.
Raymond Geenen
Mooie prijzen goede service en snel bezorgd 😇
Hoe beoordeel je TopshelfCBD?
Fatih Ucar
Bleomen oke
Butter wax is voor mij te neutral geen smaak
Piatella ook te weinig smaak
De eerste keer dat ik met de bestelling noit blij ben -
KevA
Mooie prijzen en goed te roken.
Ik had ook olie gekocht, daarvan was het etiket nogal onduidelijk.
Ik neem aan wat op de site en de bon staat de inhoud van het potje is. -
Donna Lugy
Goed product, Top service & snelle levering
Ju
Top spul en snelle levering :)
Hagen Richter
Ik ben heel blij dat ik deze webshop heb gevonden na een aanbeveling van een kennis. Aangezien ik al een meer dan een jaar gestopt ben met het roken van thc wiet en toch de smaakbeleving miste, was ik opzoek naar een webshop voor het kopen van cbd bloemen. Na meerdere keren teleurgesteld te zijn door verschillende opties aan webshops, ben ik uiterst verrast door TopshelfCBD. De levering is snel en de kwaliteit van de bloemen is zeer goed. Misschien wel, zo niet de beste webshop qua kwaliteit van cbd bloemen! Wil je cbd bloemen met terpenen zoals bij thc wiet? Zoek niet verder en bestel :)
patrick schuil
Goed 👍
Remy
Ben er blij mee.
D. Van den Bergh
Snelle levering,en top cbd weed prijs/kwaliteit geweldig, blij mee :-)
Hanneke Der kinderen
Super goed en snel
Vince Lison
1 pakje volledig leeg toegekomen, ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice maar nooit antwoord gekregen, de bloemen die wel zijn toegekomen zijn perfect
maria schulte
Ik heb bij de haze alleen maar bladafval en takken dus ben ik daarover zeer teleurgesteld, en de Kush ben ik zeer tevreden over. Kan de haze bijna niet roken zonder hoofdpijn te krijgen zou hier graag een reactie op terug krijgen
Anon
Er was een probleem met de eerste bestelling; deze kwam niet aan. Na contact met de klantenservice werd het probleem echter snel opgelost en de bestelling werd spoedig bezorgd.
Tommy Merken
Altijd te vreden
Alexander Schumacher
Bestelling is niet aangekomen
Moesie
Top klantenservice, professioneel gehandeld, top producten
Delano Willems
Klanten service reageert niet op app/mails.
Bestelling gedaan. Na 5 werkdagen nog niks ontvangen en de klanten service is onbereikbaar. :( had beter verwacht -
D
Producten van hoogste kwaliteit
Cha
Lemon H, heerlijk van geur en smaak 👌 snel verzonden en goed ontvangen