Toptraktaties
Margriet Elzinga
Moooi op tijd geleverd, luchtdicht verpakt, track and trace duidelijk. mega vrolijke traktatietaart. Eigen wensen en kleuren kunnen samenstellen. Helemaal leuk!
K.A.
Snelle levering en heel mooi
Hoe beoordeel je Toptraktaties?
Michelle van Toledo
Geweldige traktatie!
Jantine Schavemaker
Snel verzonden en aangekomen, maar helaas niet compleet. Het is jammer dat je dan niet genoeg (complete) traktaties hebt.
Antwoord van ToptraktatiesGoedemorgen,
Er vervelend dat het mis gegaan is, ons excuus voor het ongemak. Als er iets ontbreekt wordt het door ons altijd na geleverd. -
Lisan Wortelboer
Snelle levering! Blij mee!
Cristian Alexandru Boangher
Goede service !
Marian van de Kieft
Ziet er super uit! Keurig volgens afspraak, nette levering. Bedankt.
Marloes Veenstra
Fantastische producten en super levering. Erg blij mee!
Gab
Snelle levering. Het product voldeed aan de verwachting.
Raimondo Drenth
Geweldig Supper goed en snel
Daphne
Leuk assortiment en niet te duur.
Sarina Tiemessen
Snel geleverd en het ziet er fantastisch uit . Echt een aanrader !!!
Nesma Omar
Geweldig
Lijni den Boer
Bedankt voor de snelle levering van mijn bestelling met dank ook aan GLS.
Samantha
Zondag besteld voor traktatie van onze zoon voor op school, eindstand donderdag nog niet binnen. Morgen gaat hij uitdelen, letterlijk alles bezorgd wat ik overigens later heb besteld behalve het pakketje van toptraktaties, erg jammer.
Melissa
Geweldige service
Amber De Koning
Helaas kwam mijn bestelling zó enórm laat aan dat mijn dochtertje in de week van haar verjaardag niét kon trakteren. Hier zijn wij niet blij mee, en we bestellen hier dus ook nooit weer. GLS stelt zelfs op ongevaarlijke dagen (qua sneeuw/gladheid) nog uit. Wees gewaarschuwd mensen!
Antwoord van ToptraktatiesGoedemorgen, erg vervelend dat je bestelling door de sneeuw vertraging heeft op gelopen. De vervoerders hebben de afgelopen dagen erg hun best gedaan alles zo snel mogelijk af te leveren. Je bestelling is 5 januari om half 2 gedaan, je bestelling wordt dan zoals aangegeven 7 januari verzonden en 9 januari geleverd en heeft 2 dagen vertraging opgelopen. Zoals wij ook aangeven kan dit altijd gebeuren.
Eva Van de Graaf
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Antwoord van ToptraktatiesHelaas is er door de sneeuw van afgelopen week vertraging ontstaan bij de vervoerders. Wij hopen dat het inmiddels afgeleverd is. De vervoerders hebben hard gewerkt om de vertraging in te halen.
Charlotte Willekens
Nog steeds niets ontvangen
Dian
Traktatie op tijd besteld maar kwam te laat aan. Toptraktaties.nl voelt zich niet verantwoordelijk, verschuild zich achter de vervoerder en compenseert vervolgens dubbele kosten niet.
Antwoord van ToptraktatiesHet is altijd vervelend dat er vertraging ontstaan bij vervoerders. Helaas is hier altijd kans op en kunnen wij nooit garanderen dat het er de volgende dag is.