Totale Zorgwinkel

De grootste Zorgwinkel van Nederland met een zeer groot assortiment in hulpmiddelen. Grote showroom in Neede met de mogelijkheid om dingen te proberen en te testen. Specialist in scootmobielen,rollator's, elektrische opvouwbare rolstoelen, sta-op stoelen en seniorenbedden
9,2
Filter 4637 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3550 met beschrijving

• Pat

Correcte levering goed product

• A Wijnsma

Het was incompleet

Antwoord van Totale Zorgwinkel

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet compleet leek bij ontvangst. Wij begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen.

Bij deze douchezitting worden standaard geen schroeven en pluggen meegeleverd. Dit heeft te maken met de verschillende soorten muren en ondergronden waarop de zitting gemonteerd kan worden. Elke ondergrond vraagt namelijk om een specifieke plug of bevestigingsmateriaal om de veiligheid te kunnen garanderen. Daarom laten wij de keuze hiervoor bewust over aan de situatie bij u thuis.

Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te vermelden op de productpagina, zodat u hier vooraf rekening mee kunt houden.

We hopen dat de douchezitting verder goed bevalt en dat u er veilig en comfortabel gebruik van kunt maken. Mocht u nog vragen hebben over de juiste bevestigingsmaterialen, dan helpen wij u uiteraard graag.

Totale Zorgwinkel

• Hoe beoordeel je Totale Zorgwinkel?

• Sake van der Woude

zeer snel gelevert

• A.L. Duijnisveld
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Correct en keurig verzorgd , en grote tevredenheid …voor nu en nog eens …

• Marie van Rossen
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Precies wat ik nodig had om thuis na een lang verblijf in een revalidatiecentrum weer zelfstandig verder te kunnen revalideren

• Jo Vermeulen

Schoenen

• Pierre Schroeder
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Snelle levering, goed verpakt, artikel als verwacht

• Anny Evers

Geweldige service goede kwaliteit

• Johan

alles was perfect

• Ingrid Haarman
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Niet gratis retourneren. Staat niet op website

Antwoord van Totale Zorgwinkel

Goedemorgen Ingrid, wat vervelend dat je dit niet gezien hebt , onze retourvoorwaarden staan echter wel vermeld op de website op een speciale pagina over het retouneren : https://www.totalezorgwinkel.nl/retourneren/ . Ook krijg je bij ontvangst retour de kosten voor het product en de heenzending gecrediteerd .

• Anja van Beelen
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Snelle levering, goede kwaliteit. Geen bedrijf van 'Veel beloven, weinig leveren'. Ik denk dat het een goede keus is, ook ivm het ruime aanbod van artikelen!

• J Mout
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Goede en snelle service. We zijn zeer tevreden

• sonja verstraeten

prima materiaal goed service

• Willy
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Snelle levering. Erg tevreden!

• Joke Sijmhaveman
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Eindelijk een adres waar ik als particulier een rolstoelkussen kan kopen.Transparant,goed verpakt en super snel in huis,erg fijn!Precies zoals omschreven en verwacht,blij mee!!Bedankt!!

• Mar Kremer
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Fijne klantenservice, fijne wandelstok. Geeft me beetje vrijheid terug

• Eef Wolsheimer

keurig op tijd geleverd

• Dant
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Goed bereikbaar en deskundig advies gekregen.
    Snelle levering.

• Ina
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Zelfstandig douchen ging niet meer vanwege mijn Parkinson. Mijn dochter heeft toen de douchekruk besteld en nu kan ik weer zelf douchen. Heerlijk rustig zittend. De douchekraan kun je vastzetten, ideaal!

• Fielja Jongste
    Geverifieerde klant van Totale Zorgwinkel

Blij met telefonisch advies, snelle levering en prima product