Traktaties en bedankjes in style
Heb je een kind(je) dat jarig is geweest of bijna jarig is?!
Of misschien heeft je zoon(tje) of dochter(tje) wel een broertje of zusje erbij gekregen?
Wordt er afscheid genomen van de peuterspeelzaal of kinderopvang?!
Ben je bezig met het organiseren van een babyshower of je eigen kraamfeest?
Traktaties en bedankjes in style, heeft een ruim assortiment in feestelijke traktaties en bedankjes!
Hester
Ziet er leuk uit en snel geleverd!
Esra
Super service en snel. tip: Traktaties ook voor wat ouderen kinderen vanaf 8 jaar. Je bent erg goed namelijk, ga zo door.
Hoe beoordeel je Traktaties en bedankjes in style?
Tallin
Een tevreden klant hier. Snelle levering en de traktaties zagen er heel leuk uit! Zeker een aanrader!
I. Bonz
De traktaties werden in een enveloppe verstuurd. Misschien had een brievenbusdoosje meer bescherming gegeven. Verder vond ik het netjes dat de teveel betaalde verzendkosten terug gegeven wordt alleen wel apart dat dit in muntgeld (in een plastic zakje) meegestuurd wordt. Verder producten allemaal prima.
Antwoord van Traktaties en bedankjes in styleBedankt voor je reactie!
Wij hebben bewust ervoor gekozen om het in een grotere enveloppe te verzenden, aangezien het maar ging om 3 verschillende losse traktaties. Waarbij geen schade aangericht kon worden.
Bij meerdere of gevoelige traktaties, gebruiken wij altijd de kartonnen brievenbus doosjes als het door de brievenbus past.
Als we merken dat de traktaties door de brievenbus past en de klant heeft betaald voor pakketpost. Krijgt de klant van ons het geld terug. Op wat voor manier maakt volgens ons dan niets uit, omdat het een stukje service is van ons!
Wij hopen dat het uitdelen een succes was!:)
Madalina Giurgica
Top qualiteit!
Martine
Super snelle levering en een hele aardige verkoper. Ik zou zeker aanraden om hier te bestellen. Leuk verpakt en mijn zoontje is helemaal blij. En ik denk de andere kinderen ook. Echt TOP! En bedankt voor de kadootjes veel te gek. Heel erg lief.
daniella munro
Snelle levering goed verpakt en een lieve presentje
Fereshteh Rahimi
Top alles was supper mooi en zo goed geholpen👏👍
Barbara Melsen
Super snel geleverd, extra presentje nog gekregen en mega goeie service
Tamara Swikker
Super leuk verpakt en fijne services
Leonie Kuijt
In 1 woord fantastisch!!
Mandy Brokschmidt
Snelle levering en weer prachtig verpakt! Bedankt voor het cadeautje wat er bij in zat❤️
Jolande van Malsen
Geweldige service, snelle levering, en leuke traktatie voor kinderen.
W Horrel
Geweldige service
Speciaal thuis gebracht bij mij.
Zo attent!! -
Nicole
Snelle levering en bestelling zag er super leuk uit!
Alan s
Supersnelle levering, ik kon even van te voren bellen en overleggen over mijn bestelling. Zoals beloofd was het de volgende dag thuis
Aleya Kaauass
Top service!
Keriman Karaer
Snelle levering, leuke kados, persoonlijke vriendelijke bericht achtergelaten. De kindjes waren er erg blij mee en allerbelangrijkste is dat mijn dochter er erg blij mee was. Bedankt voor alles en de snelle service. İk adviseer om iedereen die zoiets nodig heeft echt hier op deze site moet bestellen zonder twijfel!
Jodie Dowling
Ik heb 2 keer de dino traktaties besteld. Super leuk. En snel geleverd. Dag er na zelfs!
Shanna
Goede service. Mooie verpakkingen en een heel leuk, lief handgeschreven kaartje.