Trampoline.nl

Trampoline.nl

Trampoline.nl, dé online webshop voor jouw trampoline, onderdelen en ander buitenspeelgoed. Onze producten zijn echte kwaliteitsproducten die jarenlang mee gaan. Bekijk ons ruime assortiment op www.trampoline.nl
9,6
Filter 448 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 284 met beschrijving

• J.
    Review voor Trampoline.nl

Heel vriendelijk contact, de mensen denken echt met je mee. Ook nog een super snel bezorgd

• Heike
    Review voor Trampoline.nl

Goed materiaal, kwaliteit en snel geleverd

• Hoe beoordeel je Trampoline.nl?

• Hilde
    Review voor Trampoline.nl

Snelle service en goede ondersteuning

• Maartje
    Review voor Trampoline.nl

Het was zover! De meiden hebben de dagen afgeteld. De nieuwe trampoline 😎 een slagje groter ook en super mooi ingegraven door WerkeninhetKlein.nl
    We hadden verschillende offertes opgevraagd maar het was lastig iemand te vinden die vanuit een bestaande situatie wilde werken. Maar Rudy durfde de uitdaging aan. Hij werkt samen met Avyna. Helemaal top! Springt heerlijk, de meiden zijn er mega blij mee! Echt een super mooie trampoline (Pro Line). We zijn heel blij dat we niet bezuinigd hebben op de trampoline. Kunnen de meiden weer even door!

• Manon
    Review voor Trampoline.nl

Hele goede service. Er was iets misgegaan met de bestelling (verkeerde maat), maar is supersnel bij ons thuis opgelost.

• Maria
    Review voor Trampoline.nl

Super Service. Wie immer.

• Dennis

• Neringa

Super fast!

• K.
    Review voor Trampoline.nl

Goed geholpen en vooral vriendelijk aan de telefoon. Heel tevreden over Trampoline.nl en hun merk Avyna

• Hans

top service

• Jasper
    Review voor Trampoline.nl

Prima, herhaalaankoop, dus alles duidelijk, maar vorige keer was de hulp ook prima!

• Esther

Top trampo

• Frank
    Review voor Trampoline.nl

Uitstekende service, personeel denkt actief mee in oplossingen en neemt de tijd voor je.

• Matthijs
    Review voor Trampoline.nl

Heel behulpzaam en duidelijke uitleg aan de telefoon, daarna besteld en ook heel snel en netjes thuisbezorgd

• K
    Review voor Trampoline.nl

Deskundig, duidelijk en vlugge reactie op vraag. Nadien zeer vlotte levering, binnen 1 dag !

• Geertje
    Review voor Trampoline.nl

Netjes gebeld en gemaild omdat de hoogte van het net niet correct was doorgegeven en meteen Verzonden!

• Susanne
    Review voor Trampoline.nl

Top bezorging (goed op de hoogte gehouden), goed verpakt en trampoline was al opgespannen. Kwaliteit van trampoline is zeer goed 👍, blij mee 😊

• Hilde
    Review voor Trampoline.nl

Zeer vlotte afhandeling en bereidwillig