Trendyard
Trendyard is dé webshop
in tuinartikelen waarin dé
Trends per seizoen bij
elkaar worden gebracht.
9,3
23 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 19 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Verena
  Review voor Trendyard

  Droogrek gekocht dat binnen drie maanden al onder de schimmel zat. Contact gezocht via de mail. Rek dient met olie behandeld te worden. Dit stond destijds nog niet op de site vermeld. Uiteindelijk netjes gecompenseerd.

  Antwoord van Trendyard

  Geachte mevrouw Segers, onze welgemeende excuses dat u de oplossing die wij in november 2021 hebben aangedragen niet acceptabel vindt. Uiteraard willen wij nog graag met u kijken naar een oplossing welke u wel acceptabel vindt. Wij vernemen dan ook graag van u wat u een gepaste oplossing zou vinden en zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijk groet, Rob Warmerdam, Trendyard

 • E. Blomme
  Review voor Trendyard

  Prima service. Een product dat beschadigd aankwam werd meteen vervangen.

 • Hoe beoordeel je Trendyard?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Sascha
  Review voor Trendyard

  Zelden zo'n goede service online gehad. Voor ik de bestelling deed werd gecontroleerd of ik alle juiste spullen voor de schutting had gekozen. Na de bestelling leek de zending verdwenen / verkeerd bezorgd. Leverancier was altijd bereikbaar, stond me altijd te woord en stelde (in geval van nood) zelfs toe betaling te retourneren tot de zending boven water was. Dat hoor je echt zelden. Uiteindelijk werd de zending snel opgespeurd en kreeg ik keurig bericht dat alles de volgende dag geleverd zou worden. En zo geschiedde. Zoals gezegd: zelden zo'n goede service bij een online webshop meegemaakt.

 • Pierre
  Review voor Trendyard

  Super snelle service en verzending. Mooie metalen gieter gekocht. Ik had nog geen tijd om met mijn ogen te knipperen en toen was verzendbevestiging al binnen. Erg blij mee.

 • André Alderliesten
  Review voor Trendyard

  De levering was snel en de service SUPER. En het belangrijkste de plantenbak is prachtig . Mooier dan op het plaatje.

 • Hans stadler
  Review voor Trendyard

  FantastiC Service Even for Germany. Fast and correct and very suppöortive. Thanks a lot!

 • Rob
  Review voor Trendyard

  Mooie hangstoel besteld bij dhr Warmerdam van Trendyard. Helaas toch niet helemaal wat wij voor ogen hadden maar we hadden al reeds 2/3 maanden in huis ivm latere bezorging van een bank. Daarom wilden we de hangstoel graag terugsturen en dat was géén probleem. Mocht zelfs nog een weekje later als dat beter uit zou komen. Écht uitstekende service, persoonlijk en snel. Complimenten en dank!

 • Juul
  Review voor Trendyard

  Geweldige service bij Trendyard! Persoonlijk advies & snelle levering!
  Absoluut een aanrader om gebruik te maken van deze webshop, hier weten ze hoe het hoort!

 • Peeters
  Review voor Trendyard

  Begin deze week een tapijt van Broste ("Hugh") besteld via de webshop van Trendyard en reeds vandaag werd dit tapijt aan huis geleverd.
  Zeer snelle service, tapijt werd goed ingepakt geleverd waardoor er geen vervoersporen kunnen optreden.
  Een aankoop via de webshop van Trendyard is voor mij dus een absolute aanrader!

 • pasquale
  Review voor Trendyard

  Ik heb bij Trendyard prachtige borden & schalen gekocht van New Norm en Broste Copenhagen. Helaas bij het versturen waren van beide een aantal borden gebroken, niet de fout van Trendyard maar risico van het versturen. Trendyard heeft dit binnen een dag opgelost door gelijk nieuwe borden te sturen. Dankjewel voor de geweldige klantenservice en het prachtige servies.

 • Laad meer