Tres' Vintage
Yvonne
Altijd leuke dingen om te shoppen. Verzending altijd oké: met zorg ingepakt. En altijd een kleinigheidje erbij.
Liesbeth Landa
Redelijke
Hoe beoordeel je Tres' Vintage?
Paula Bouman
Alles netjes en goed verpakt hele goede service zoals altijd
Marlies Gross
Snelle levering, en wat ik besteld had was zeer mooi en in goede staat! Ik snuffel hier graag vaker rond.
Marcello Homsma
Super!! Te merken dat de verkoopster hart heeft bij haar eigen spullen, precies wat past vind ik!
jeroen voesenek
Mooie producten en een uitstekende kwaliteit van bezorgen
Tineke Hogezand
Al vaak aankopen gedaan in de webshop van Theressa en altijd naar volle tevredenheid. Ze heeft zulke leuke vintage items! Van elke bestelling wordt een gezellig pakket gemaakt.
Willy De bok
Mooi artikel, snel besteld, snel geleverd. Ik ben tevreden.
Antwoord van Tres' VintageBeste Willy, bedankt voor je mooie review! Veel plezier ermee.
Siemen
Mooi ingepakt en keurig op tijd geleverd! Heb een vriendin blij gemaakt met dit cadeautje. Dankjewel Theressa!
Antwoord van Tres' VintageBeste Siemen, wat leuk om cadeau te geven! Bedankt voor de review en graag gedaan.
Carla
We hebben een mooie pinda stel gekocht.We zijn er blij mee.Het was keurig ingepakt,en een leuk kaartje erbij.
Antwoord van Tres' VintageBeste Carla, goed te horen dat jullie er blij mee zijn, veel plezier ermee. Bedankt voor de review.
Monique Van Opdorp
Leuke spulletjes en 'n geweldige service!
Antwoord van Tres' VintageBeste Monique, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankopen!
Tanja
Mooie prijzen voor het spaarpotje en zeer goed verpakt.
Antwoord van Tres' VintageBeste Tanja, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met de spaarpot.
Ellen Geens
Snelle levering, goede en duidelijke communicatie, mooie vintage producten en heel professioneel en veilig ingepakt zodat alles mooi zonder stukken aankomt .
Antwoord van Tres' VintageBeste Ellen, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankopen.
Helena van Duin
Fijne spullen en fijne prijzen en goede service
Antwoord van Tres' VintageBeste Helena, bedankt voor je mooie review! Groeten Theressa
Ingrid Kas
Ik haal mijn bestellingen zelf omdat ik dichtbij woon. Het is fijn communiceren met haar en makkelijk een afspraak te maken wanneer dat kan.
Ik ben ook blij met de leuke theeglazen.Antwoord van Tres' VintageBeste Ingrid, fijn te horen dat je blij bent met je theeglazen! En inderdaad altijd welkom om je bestelling op te halen op afspraak.
Aart Leegwater
Zorgvuldig verpakt, mooie producten en een prettig, persoonlijk contact!
Antwoord van Tres' VintageBeste Aart, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling!
Carla
Altijd weer een feestje om de opgespaarde spulletjes uit te pakken!! Bedankt weer voor alles en de leuke extraatjes. 🤗😻
Antwoord van Tres' VintageBeste Carla, fijn te horen dat het een feestje is om uit te pakken. Bedankt voor je mooie review!
Fleur Scheffer
Super blij met mijn bestelling! Precies zoals beschreven en heel goed verpakt en snel geleverd! Ik zal zeker vaker gaan bestellen!
Antwoord van Tres' VintageBeste Fleur, bedankt voor je mooie review! Graag tot een volgende keer.
Paula Bouman
Fijne en vlotte bezorgijng
Antwoord van Tres' VintageBeste Paula, bedankt voor de mooie review! Groeten Theressa
HJV
Goed produkt, geen beschadigingen en ontzettend goed verpakt. Heel blij met koffie opschenkpot
Antwoord van Tres' VintageBedankt voor je mooie review! Veel plezier met deze koffiepot.