Trimmex
Christiaan Bergs
Ik heb maar 1 pakket van de 2 ontvangen!!!!
Herman Grondman
Snel geregeld
Hoe beoordeel je Trimmex?
Christa De Baets
Eerste was oplader beschadigd overeen gekomen om een nieuw toestel te sturen met een retour label erbij voor het eerste apparaat. Bij ontvangst tweede apparaat ook dat weer de oplader beschadigd en geen retour label.
Mario Pelgrim
Heb de mini kettingzaag gekocht, wat een topper
Cemil Yildirim
Nog niet gebruikt.
Arnoud Logger
Product ziet en voelt erg goedkoop. Heb wat kleine zaagklusjes gedaan maar de kwaliteit houdt niet over. Zaagsnedes zijn meer haksnedes. Beetje spijt van aankoop, maar ja goedkoop is duurkoop.
Michael Gryncewicz
Alles snel thuis
Ger Glabbeeck van
Mooi product
matthie reus
als je de afbeelding bekijk staat er ook een laser receiver op maar bij aankoop zit dat er opeens niet meer bij je wordt gewoon misleid
ik kocht hem er speciaal voor erg jammer want hier heb ik er genoeg van -
Bloempje
Alles prima.
Pieter Noordzij
Wim Vis
Zeer tevreden
Theo T.M.
Super netjes geregeld, kreeg alleen een paar meldingen voor het pakje te volgen die ik moest aanmelden waarop later bleek dat het helemaal niet nodig was
Herman Beumers
Snelle betrouwbare levering. Product voldoet aan de beschrijving!
Harry Robertus
Snelle levering en mooie prijs
M
Snelle levering, product echter niet 100% in orde. Meteen reactie en een nieuwe mogen ontvangen die wel 100% werkt.
Tom Bos
Netjes verzorgd bezorgd !
Jolanda
Uitstekende service!
Jaquelien Van Eck
Fijn apparaat ,voldoet aan de verwachting, erg blij mee een aanrader om aan te schaffen
John Theeuwen
Heel goed geholpen door Thomas,die van mij was defect en er wordt een nieuwe opgestuurd,klasse service