Tuiniernatuurlijk.nl
Hetty Morien
Prima produkten
Saskia
Goede levering en helpen meedenken in oplossingen! Erg tevreden
Hoe beoordeel je Tuiniernatuurlijk.nl?
Wietske
Ik heb gewacht met aaltjes bestellen tot de bodemtemperatuur ‘s nacht boven de 5°C was, de temperatuur waar de aaltjes tegen kunnen. Toen waren ze haast overal uitverkocht behalve bij tuinniernatuurlijk.
Bestelling werd de volgende dag al geleverd, keurig verpakt met een goede handleiding. Dezelfde dag de aaltjes in de tuin verwerkt. Door de droogte nog 14 dagen de tuin vochtig gehouden. Nu het resultaat op de lange termijn afwachten. -
BdV uw tuinspecialist
Altijd snel geleverd en goed advies!
Corine
Snelle levering en goed verpakt. Tuiniernatuurlijk is klantgericht.
Jose Smit
Geweldige service! Prima prijs.
Stijn
Prettige communicatie over bestelling en levering naar verwachting.
Fer
Bijzonder klantvriendelijk. De aaltjes werden door PostNL niet op mijn huisadres maar afgeleverd bij een afhaalpunt dat het weekend gesloten is. Daardoor waren de aaltjes waarschijnlijk minder effectief of al dood. Toen ik dat meldde kreeg ik onmiddellijk de toezegging dat er zonder bijkomende kosten een nieuwe partij aaltjes zou worden toegestuurd. Twee dagen later had ik de nieuwe partij in huis!
Jan
Moest zeer lang wachten op de bestelling. Dat lag aan hun leverancier, maar ik had er wel last van
Roel
Onbetrouwbare leverdatum. In maart wilde ik aaltjes bestellen tegen naaktslakken. Veel webwinkels hadden tekorten, maar tuiniernatuurlijk gaf aan sneller te kunnen leveren dan de concurrenten. Deze leugen leidde tot mijn keuze voor deze winkel. Uiteindelijk is de levering meerdere weken uitgesteld, en is de levering in de tweede helft van april geweest. Als ik vooraf had geweten dat de vermelde leverdatum niet op waarheid had berust had ik een andere winkel gekozen. Product uiteindelijk geleverd, resultaat nog niet duidelijk.
Inge
keurige levering, fijne communicatie
Rimke Van der Geest
De bestelling kwam later dan gepland, maar daar werd supergoed met mij over gecommuniceerd en meegedacht. Volgend jaar bestel ik hier opnieuw aaltjes.
Arie
Goede communicatie
Marjan
Snel verzonden en voldeed aan mijn verwachtingen. Nette prijs.
Zending kon door de brievenbus, (dat had ik wel graag van tevoren geweten). -
Yvonne bodifee
Het was bekend dat de levering langer zou duren maar ze hebben me heel goed op de hoogte gehouden. Zeer tevreden
P Stoffer
Goed advies, duidelijkheid over datum van versturen.
Marinus Brijker
In maart aaltjes besteld tegen naaktslakken. Er was een levertijd van ongeveer 2 weken gemeld en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Keurig brievenbuspakje zonder overbodig plastic, dus prima.
L. Buter
Communicatie over levering zou beter kunnen. Na de orderbevestiging eigenlijk geen verdere info over levering. Dat duurde nu even, omdat de voorraad aaltjes op was en niet één, twee, drie kon worden aangevuld. Vraag gesteld hierover en daarop werd snel geantwoord. Order verder goed afgehandeld, dus al met al zeer tevreden.
I.H. de Vries
Er waren wat problemen met de levering buiten de schuld van tuinieren om.
Hierdoor zou het geleverd worden op een moment dat ik een paar dagen niet thuis zou zijn. Dat kan niet met aaltjes.
Dit werd erg prettig en persoonlijk opgepakt en goed geregeld via telefonisch contact. -
Dirk Ruigrok
Keurige levering met handgeschreven aanvulling op bestaande gebruiksaanwijzing. Keurig!