Tuinmaak.nl

Tuinmaak.nl

Tuinmaak.nl biedt een breed assortiment tuinartikelen, van tuingereedschap tot decoratie, tuinafscheiding en opslagoplossingen. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering. Ontdek alles voor uw tuin, terras en buitenleven bij Tuinmaak.nl en lees wat onze klanten zeggen!
9,1

• Jenny

Snelle levering,

• tony

!!!!!

• Hoe beoordeel je Tuinmaak.nl?

• Stephan
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

marterwering opgehaald, goed bedrijf, sympathieke eigenaar

• Joop
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Gorde service, sbel en gemakkijk!

• Suze
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Goede prijs en snelle levering!

• Greetje
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Duidelijke website en snelle levering. Goed verpakt. Ik heb een herdera kant en klare heg besteld. Planten zien er super uit en het rek is stevig materiaal. Ik ga hier zeker weer bestellen. Aanrader

• Maureen
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Wat een perfecte service krijg je. Ik had een groot insecten hotel besteld. Snel bezorgd, helaas iets niet goed gegaan. Het kwam met een deuk in het dak en 1 van de hoeken gedeukt binnen. Na kontact via email kreeg ik een schadeloos stelling. Alles netjes en snel, toppie zeg ik

• Stephane

Bien Merci

• Geweldige levering en mooie product!
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Hoi, ik wilde gewoon even een goede review bij jullie achterlaten. Dikke 9! Regenton (hout) bij jullie besteld als cadeau voor onze (inmiddels bejaarde) ouders zodat zij nog lekker kunnen genieten van hun oude dag en tuin. Fijne en duidelijke bestelprocedure en perfecte levering. DGO heeft mijn ouders geholpen met plaatsing en stukje aansluiting. Algeheel top!

• Babs
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Service was top. Product geleverd zoals omschreven.

• BepM
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Geleverde producten zoals beschreven. Snelle levering. Retournering van een artikel wordt snel en correct afgewikkeld.

• Huup
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Geweldige service, geen gezeur als het niet goed gegaan is.

• Marco

Goede service, snelle levering

• Mireille
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Goede prijs en snelle levering

• Luc
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Zeer snelle levering en kwaliteitsmateriaal.

• Andre
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Goede snelle correcte levering.

• M.
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Kreeg abusievelijk het verkeerde artikel maar werd correct opgelost. Binnen 2 dagen het juiste exemplaar binnen, dank !

• Dunes
    Geverifieerde klant van Tuinmaak.nl

Mijn eerste pakket is nooit aangekomen (door bezorger) en ze hebben ontzettend goed geholpen door de volgende dag de bestelling opnieuw te verzenden. Die kwam netjes aan. Super service!!!

• Sebastien

Prijzen and service