Tuinspecialist.nl
Patrick Goemaere
goede sevice
Jos
Prima aflevering en goed materiaal
Hoe beoordeel je Tuinspecialist.nl?
Joke
Netjes geleverd
Antwoord van Tuinspecialist.nlBedankt voor uw compliment!
Leroy Bergsma
product niet op tijd zo al telefonisch afgesproken dat hij 3 weken eerder zal komen maar dat was in eens niet mogelijk met vakantie beetje jammer
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Leroy,
Excuses dat de producten 1 dag later werden geleverd, dit had te maken met ons externe transportbedrijf.
Mochten er planken of producten niet mooi genoeg zijn horen we dit natuurlijk graag zodat we dit op kunnen lossen.
Ik heb u ook een email gestuurd.
Patrick -
Frank Stens
Problemen worden gewoon opgelost waardoor er geen problemen meer zijn. Betrouwbaar en prettig bedrijf
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Frank,
Bedankt voor je review en fijn dat alles naar wens is!
Patrick -
R. Venhuizen
Over het algemeen goed geholpen door Tuinspecialist en een mooi bouwpakket thuis gekregen. Wel heb ik een aantal toevoegingen aan de overkapping moeten doen om de overkapping stevig te maken, ik denk dat de omvang van de overkapping(7x4m) maakt dat schoren hoe dan ook nodig zijn. Maar vanwege de twee glazen schuifwanden kunnen deze niet zomaar worden geplaatst, er is onvoldoende ruimte op de ringbalk. Hierdoor een extra balk naast de bestaande ringbalken moeten plaatsen om dit op te lossen.
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Heer Venhuizen,
Bedankt voor je review en fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en hoe u geholpen bent.
U heeft gelijk over de schoren, met grotere types overkappingen zijn deze zeker noodzakelijk voor de stevigheid.
U kunt dan zoals u gedaan heeft er een extra balk bij plaatsen of de schoren iets inkorten en tegen de gordingen aan te monteren.
Met vriendelijke groet, -
Arie Kriekingen
Eerste levering niet compleet. Na het uitzoeken hoe dat kon gebeuren is het opgelost. Tweede levering wederom niet compleet maar het is weer opgelost.
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Arie,
Bedankt voor je review.
Ivm vakantie periode waren ik of mijn collega er niet die normaal de de bestellingen controleren als alles compleet is en al het materiaal perfect is.
Sorry voor het ongemak hiervoor.
Zoals je kunt zien lossen we het natuurlijk altijd direct op mocht er iets niet bij zitten.
Betreft de kromme balken en gescheurde rabat delen mag je ons altijd een bericht sturen, dan sturen we u natuurlijk nieuwe op.
Ik heb u tevens een email gestuurd.
Barry Bakker
Mooie overkapping met glazen wanden geplaatst! Konden snel komen en we zijn er heel blij mee.
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Barry,
Bedankt voor je review, fijn dat jullie super tevreden zijn! -
peter vos
Snelle levering en topservice.
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Peter,
Bedankt voor je review, fijn dat je tevreden bent met onze service! -
Martijn van Tooren
Goede service en kwaliteit. Er miste een balk bij de bestelling maar dit is snel en goed opgelost.
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Martijn,
Bedankt voor je review, fijn dat je tevreden bent over onze service! -
Silvia
Goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke en vakkundige medewerker
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Silvia,
Bedankt voor je review en leuk dat we de overkapping mochten plaatsen! -
Dennis V
Goede advisering, snelle en complete levering.
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Dennis,
Bedankt voor je review, en fijn dat je uitermate tevreden bent! -
Raffaele Scioni
Mooie glazen schuifpui, goede kwaliteit voor een mooie prijs
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Raffaele,
Bedankt voor je review en veel plezier met de glazenschuifwand! -
Anthony
Tijdige levering, deskundige uitleg en kwaliteitsvol materiaal.
Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Anthony,
Bedankt voor je review, waarderen we enorm! -
Peter
Mooie showroom, goede communicatie en snelle levering van de overkapping.
Heel makkelijk in elkaar te zetten door de montage video en handleiding.Antwoord van Tuinspecialist.nlBeste Peter,
Bedankt voor je review, waarderen we enorm!