Tuinvoordeel.eu

Tuinvoordeel.eu

Tuinvoordeel is de webshop met alles voor uw tuin & terras; van bloembakken, plantenbak, tuinverlichting tot tuinhuis en overkapping. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete tuinaanleg en tuinontwerp. ( regio zuidwest Nederland)

Klantenservice: tel. +31 (0)85-8770286 of www.tuinvoordeel.eu
9,2
Filter 251 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 151 met beschrijving

• Henri Versfeld
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Slanghaspel alsnog keurig geleverd nadat de eerdere zending zoek was geraakt bij Postnl, goed geholpen door de klantenservice, bedankt!

• Prinsen
    Review voor Tuinvoordeel.eu

We hebben een daktuin van 90m2 met bakken en planten laten plaatsen. Tuinvoordeel is meedenkend, zorgvuldig in uitvoering en komt afspraken na. Wij bevelen hen zeker aan! Ook voor grotere opdrachten.

• Hoe beoordeel je Tuinvoordeel.eu?

• Hans
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Ben heel blij met deze graskantroller. Degelijk materiaal. Even de graskanten afgaan en klaar. Belangrijk is dat de naastliggende terras tegels niet beschadigd worden met deze roller.

• ronald
    Review voor Tuinvoordeel.eu

alles ontvangen binnen de afgesproken tijd en tussentijds werd ik ook te woord gestaan over de te verwachten leveringsdat, de platen zelf waren prima verpakt en deze hebben de transport dan ook goed doorstaan

• Jasper
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Producten besteld en niets geleverd. Zou 2-4 werkdagen moeten duren maar ik heb na anderhalve week nog steeds geen verzend bevestiging binnen, en de klantenservice reageert niet op contact.

• Sara
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Geen producten, geen service. Op 5 april heb ik een bestelling gedaan. Deze zou binnen 1-2 dagen geleverd worden. Blijkbaar klopte de voorraad niet en waren er meer bestellingen dan producten. Daar moet ik dan achter komen door zelf te bellen. Ik heb nu al een paar keer gebeld en steeds wordt er gezegd: aan het eind van de week. In de tussentijd heb ik nog steeds geen producten en geen enkele service. Toch te gek voor woorden dat je wel geld van een klant aanneemt, maar absoluut die klant niet even op de hoogte brengt dat een levering toch op een ander tijdstip komt dan aangegeven!?

• P.Neefjes
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Goed verpakte eco zending is onbeschadigd aangekomen en levering kon verplaatst worden naar gewenste dag. Prima dus.

• Joren
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Ik word al weken aan het lijntje gehouden qua levertijden. Telkens nieuwe beloftes, telkens opnieuw blijken het leugens. Ondertussen zijn we 5 weken na bestelling en betaling en nog steeds niets ontvangen en ook geen concrete info over levering. Waardeloze service. Waardeloze webshop...

• Jan

Super rn snel geleverd

• Geen levering, geen reactie
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Meer dan een week geleden bestelling geplaatst en betaald, nog niets geleverd en geen reactie op mijn mail met de vraag waar de spullen blijven

• Willem
    Review voor Tuinvoordeel.eu

na enige tijd toch netjes geleverd het bestelde schaduwdoek

• Mark
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Correcte levering en goed product

• AB
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Vlotte levering en duidelijke instructie.

• eddy
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Service en kwaliteit zijn van hoog niveau

• paul
    Review voor Tuinvoordeel.eu

het geleverde product is uitstekend verpakt en beschermd tegen eventuele beschadigingen

• Jan (Oud-Turnhout)
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Grote bloembakken besteld ( 80 x 80 x80) - tijdig geleverd volgens afspraak - zeer goed verpakt - goede prijs voor prima materiaal.
    Tuinvoordeel.eu staat nu bij mijn favorieten!

• Egbert
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Prettige afstemming en advies.
    Nette levering

• Mc

Snelle levering!

• Hans O.
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Prima plantenbak, ben er blij mee. Hopen dat ie gauw de roestkleur krijgt.

• Hans
    Review voor Tuinvoordeel.eu

Snelle en correcte service!