Tuinzitters
Gert&Carla
Prettig geholpen in de showroom in Balkbrug. De bestelling was zo geregeld. Helaas ging de levering niet goed. Verkeerde stoelen en de tafel was op een hoek licht beschadigd. (Aandachtspunt voor hun transporteur, daar kon Tuinzitters niets aandoen). Vrijdag in de avond gemaild dat e.e.a. niet goed was gegaan. De volgende dag een belletje dat alles werd omgeruild en dat was zelfs sneller dan verwacht! Maandag stonden ze al op de stoep (in overleg). Stoelen als service netjes uitgepakt en de tafel in elkaar gezet. Een dik compliment en een zeer goede service. Tom en Jordy dank ik was sprakeloos.
Mike, Naaldwijk
Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop bij Tuinzitters.nl. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De klantenservice is echt top: ze denken met je mee, reageren snel en zijn super behulpzaam. Ook de levering verliep vlot en volgens afspraak. De tuinmeubelen zelf zijn stevig, stijlvol én voor een hele scherpe prijs. Top deal! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie tuinspullen tegen een voordelige prijs!
Hoe beoordeel je Tuinzitters?
Cyvon
Mega blij met onze nieuwe tuinsets en loungebedden. Top service en onwijs snelle levering. Dikke aanrader!
Gert
Vriendelijke en prettige medewerkers! Geven een goed advies. Heb een mooi loungeset aangeschaft, blij mee!!
Erwin
Hele fijne service! Snelle levering waardoor wij al hebben mogen genieten in de zon van onze nieuwe Hartman set!
Sander
Afspraak gemaakt om te komen kijken voor 2 losse stoelen. Naar huis gegaan met een hele tuin set! Super goed bevallen en iedereen aan te raden.
Gerrit
Mannen met kennis van zaken en goed advies. Uitstekende service en uiteindelijk met een mooie tuinset naar huis!
Thea
Super service, goede prijzen en goed geholpen! Aanrader!
Tamara
Geweldige service, twee spontane mannen die weten wat ze verkopen. Bedankt voor de snelle levering!
Thomas
Erg blij met onze tuinset! Nieuwe tuinmeubelen voor een lage prijs! Grote showroom met veel keuze! Erg goed geholpen en snelle levering. Top service!
Nienke ter Brink
Goede service en lage prijzen, wij zijn geslaagd!
Richard vergroot
Mooie nieuwe Hartman tuinset gekocht, aanrader voor iedereen, goedkoop en veel keuze !