USB-C-Adapters.nl
Sterke prijzen dankzij onze niche en Morgen in huis!
Pim
Snelle levering, goed verpakt, alles aanwezig, snel geïnstalleerd, werkt prima, een aanrader.
ewald wennemers
Goede prijzen, prima product en zeer snel gekocht
Hoe beoordeel je USB-C-Adapters.nl?
P
Klasse! Goede kabels. Alle signalen komen door (stroom, hdmi, webcam) Gelukkig geen nieuwe hubs moeten aanschaffen en ze mooi onder mijn bureau kunnen wegwerken. Plug and play!
Koos van Doorn
Ik had een vrij lange (3 mtr) usb-c kabel nodig. Maart dan een van hoogstaande kwaliteit. Na enig zoekwerk kwam ik uit bij USB-C adapters.nl uit. De levering was zo gepiept. Het ene eind in de SMSL RAW DAC1 en de andere in de GSM en streamen maar. Perfecte keus geweest.
Max van der Meer
Snel geleverd en goed verpakt
Marius
eenvoudige bestellen en vlotte levering
M Lennards
Prima service en snelle levering
Koen
Snel geleverd, goede prijzen.
SKB
Uitstekende support.
Ton van der Bruggen
Direct verzonden en echte Apple kwaliteit.
Nikos
Great customer support! Even though I had to return the product, the response and handling was perfect
Emile
Werkt perfect op Macbook Air M1.
JH Nobbe
snel en goed contact... prima organisatie. alles voldoet.
Rene Welboren
De produkten zijn snel en correct geleverd. Op vragen en opmerkingen snel antwoord. Denkt mee en komt met uitstekende oplossingen. Kan het bedrijf dan zeker aanraden. Bedankt voor de service!
Andreas
Vakhandel! Deze jongens weten wat ze verkopen en waar ze het over hebben. Service en productsupport uitstekend, reactie laat nooit op zich lang wachten. Ga zo door. Hier koop ik graag opnieuw.
George Scott
Geen probleem gehad. Snel levering en kwalitiet geleverd.
Gerard L Hissink Muller
Snel geleverd, schappelijke prijs
Anoniem
Op basis van mijn configuratie kon ik niet bepalen welk docking station voor mij geschikt was. Ik heb een mail gestuurd en binnen het kwartier kreeg ik antwoord. Niet alleen met welk docking station voor mij geschikt is, maar ook waarom een ander type, dat ik geprobeerd had, niet werkte.
Na de bestelling werd het docking station keurig de volgende dag afgeleverd. -
Klaas Van der Meulen
Snel geleverd top