Unique Mode
Inge Dekkers
Snelle levering en keurig verzorgd!
Miranda Poliste
Voor het eerst hier besteld. Pakketje was er snel. Prima geregeld.
Hoe beoordeel je Unique Mode?
Caroline Bouwmeester
Supersnelle levering!
Maria
Zeer snelle en goede service ….
Betsy Schuurman
Ria Keijzer
Netjes verzorgd en
monique Weijermars
Goede en snelle service!
Jac Van der Boom
uitstekende service
Dini Lammers
Op jullie website staat dat je het pakje ook terug kunt brengen naar een Unique winkel als het niet past of niet is wat je zocht. Maar dat kan helemaal niet. Misschien alleen in Rijssen en Nijverdal maar in ieder geval niet in Dedemsvaart. Nu hebben we 8 euro onkosten gemaakt voor het terug sturen. Dat is jammer. Daarom de lagere score. Er is wel een keurige reactie ontvangen van Unique over deze situatie. Heel fijn en ook de terugbetaling voor het teruggestuurde product was er binnen een paar dagen.
Antwoord van Unique ModeDag mevrouw Lammers,
Dat is inderdaad een teleurstellende ervaring. Wij hebben inderdaad geen winkel in Dedemsvaart zitten, zo zijn er meerdere winkels met een gelijknamige winkelnaam. Wij zijn uitsluitend in Nijverdal en Rijssen gevestigd. In ons hoofdmenu staat dan ook het kopje winkels, hier ziet u waar wij gevestigd zijn. Maar we begrijpen de verwarring en gaan ons best doen onze vestigingen nog beter aan te geven op de website. -
Carla
Snelle levering, keurig ingepakt. Was wel een brievenbus pakket. Was niet vermeld door DHL. Jammer, als dit doorgegeven was kon ik op die dag gewoon weggaan.
Laad meer