Unique Mode
Koper
Altijd een beetje jammer wanneer je na je bestelling het product elders goedkoper in een webshop tegenkomt.
Maartje van Engelen
Wat een top service. Even naar de winkel gebeld of de jas die ik wilde bestellen ook de juiste jas was. De telefoon werd meteen opgenomen. En ik werd super vriendelijk geholpen. Echt een TOP klantervaring. Doen jullie goed!
Hoe beoordeel je Unique Mode?
Judith Loontjens
Mooie blouse en snelle levering
Wil Vegelin van den Berg
Prachtige trui, mooie kleur en een goede prijs/kwaliteit verhouding, snel en netjes bezorgd.
Jeanette Siemerink
Er is een verkeerde maat geleverd
Dorie Haarman
Vlotte service
Marion
snelle bezorging! Alles oké!
Elise Bloem
Prachtige trui ik ben er heel erg blij mee! Snel verstuurd!
Alie Prins-Ros
Goede kwaliteit, mooie kleur
D
Blouse besteld voor 14u, meteen betaald was voorradig. Zou dus volgende dag bezorgd worden. Volgende dag, pas eind vd middag een mailtje ontvangen dat bedrag werd terug gestort omdat artikel niet meer voorradig was. Verder geen toelichting.
Elly
Snelle service. Goede prijs/kwaliteit
Desiree
Netjes ingepakt en snel in huis.
Sandra Stork
Product voldoet aan de verwachting
Ria Sand
Broek komt overeen met afbeelding en vlot geregeld 👍
Betsy Kuulman
Prima, snelle service
Marijke
Heel fijn te woord gestaan aan de telefoon n.a.v. een artikel dat moest worden omgeruild. Dit was zonder extra kosten binnen 2 dagen geregeld. Heel goed!
Antwoord van Unique ModeHi Marijke,
Bedankt voor het plaatsen van jouw review en goed om te lezen dat je blij met onze service bent. Thanks! -
Rik
Geweldige winkel.
Vanmorgen winterkleding aangeschaft.
Verschillende prijsklassen en veel leuke kleding. Zeker een aanrader voor casual mannen.
Thanks Unique Rijssen en personeel.Antwoord van Unique ModeHi Rik! Wat tof om te horen. Veel plezier van je mooie kleren. En thanks voor je review!
Natasja Dalebout
Snelle en prima levering
Ina
Prima service
Anita Cornelissen
Goede service en snelle levering.