Uniquewinkel
Onze winkel is ontstaan uit onze grote passie voor het zoeken naar originele voorwerpen. Met deze voorwerpen kan je je leefomgeving mooier aankleden. In onze winkel vind je verschillende producten die door één woord samen verbonden zijn, en dat is meteen onze inspiratie voor de winkel: UNIQUE!
9,5
Filter 4596 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3041 met beschrijving

• Karla Knol
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Superblij met de raamfolie met silhouet van de Flatcoated Retriever!!

• Marion Hendriks
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

het product is heel mooi, alleen de afmeting wijkt af van de gevraagde maat. het product is 1,5 cm te kort.jammer.

Antwoord van Uniquewinkel

Wat jammer! Als je folie niet de juiste maat heeft, stuur dan alsjeblieft een foto naar info@uniquewinkel.nl zodat we je kunnen helpen.

• Hoe beoordeel je Uniquewinkel?

• Marcella
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Precies op maat en super makkelijk aan te brengen. Helemaal top!

• Kitty Linsen
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

de stickers voor de ramen zijn geweldig

• Jolanda
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Netjes en snel geleverd. Goede plakinstructie erbij. Ziet er heel goed uit. Ik ben er blij mee!

• Mirjam
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

De raamfolie is van goede kwaliteit, de uitleg voor het aanbrengen van de folie is duidelijk beschreven en de levering is heel snel. Enig minpunt is dat de ontwerpvarianten van 'vogel op tak' niet van binnenuit bekeken is. De tak op links zit namelijk op rechts.

Antwoord van Uniquewinkel

Bedankt voor je feedback! Je hebt gelijk - ik heb je bestelling gecontroleerd en er is inderdaad een fout gemaakt. Onze ontwerpen worden normaal gesproken weergegeven zoals je ze van binnenuit ziet. Zou je nieuwe folies willen ontvangen met de takken aan de juiste kant?

• Karin 🍀
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Ziet er prima uit! Keurig ingepakt met een duidelijk gebruiksaanwijzing.
    TOP!

• Hennie Warmerdam
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Wat een super leuk product, en heel makkelijk aan te brengen. Aanrader.

• S Van de Ven
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Snel geleverd, wel met 2 plaatsen voor grote stukken.

• Paul Aarts

goede service

• Natalie

- mooi afgewerkt product
    - makkelijk te kleven
    - correcte levering

• Frieda Slootjes
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Een sieraad in mijn huis. Super mooi en ben er onwijs blij mee. Goed verpakt, duidelijke beschrijving. Handigheid is wel vereist maar mijn jongste dochter heeft dit prima gedaan. Dus HEEL ERG TEVREDEN.

• Arnold van Zanten
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Mooi verpakt, duidelijk uitgelegd met video, desondanks nog een hele toer om het voor elkaar te krijgen. Wel vond ik het aan de prijs, maar het is wel mooi.

• Nadie Winde-de Bruin
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Heel fijne en mooie folie! Wordt geleverd met een handige en duidelijke instructie. Het aanbrengen was snel gedaan zo! Heel tevreden met het resultaat

• Pim van der Torre
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Mooi gevarieerd aanbod van afbeeldingen, letters en cijfers op

• Hester Pouw
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Snelle service en goed kwaliteit. Erg makkelijk om aan te brengen en leuke patronen

• E Fabel
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Heel goede kwaliteit. Verpakking super.
    Wel moeilijk om zo'n grote folie te bevestigen.

• Martine Joos
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Mooi product. Goede communicatie. Goede beschrijving om de folie te plaatsen. Snelle levering. Top product

• Katrien
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Top producten en service!!

• geen
    Geverifieerde klant van Uniquewinkel

Mooie producten en snelle efficiënte service