Haans Cadeaukraam

Haans Cadeaukraam

Bij Haans Cadeaukraam draait alles om prachtige, betaalbare en persoonlijke cadeaus. We streven ernaar dat iedereen bij ons terecht kan, ongeacht het budget. Ons assortiment blijft zich ontwikkelen, en regelmatig vind je nieuwe items op onze site.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij Up2geek, waar Harry en Anouk Oomen met passie de touwtjes in handen hebben.
Ons verhaal begon in 2008 tijdens een bijbaan. Liefde bloeide op, en in 2015 bezegelden we dit met een huwelijk. Ons gezin werd compleet in 2017 en 2021 met de komst van onze zonen, Finn en Levi.

Bij Up2geek draait alles om prachtige, betaalbare en persoonlijke cadeaus. We streven ernaar dat iedereen bij ons terecht kan, ongeacht het budget. Ons assortiment blijft zich ontwikkelen, en regelmatig vind je nieuwe items op onze site.

Wil je onze producten in levenden lijve zien? Neem een kijkje bij de markten waar we met onze kraam staan.


Bekijk Manifest