Urnenonline.nl

Urnenonline.nl

Ik verkoop Urnen voor mens en dier.
Bij mij een urn gekocht kan ik deze voor € 35 vullen.
Heeft u meerdere urnen gekocht maken we er een mooi prijsje van.
9,9

• Sabine
    Review voor Urnenonline.nl

Wij zijn fantastisch geholpen door Jolanda! We hebben een hele mooie urn en een ring bij haar gekocht. Jolanda heeft echt de tijd voor ons genomen en verstaat haar vak! De urn is prachtig geworden, precies zoals ik hem wilde hebben. Ook erg mooi gegraveerd. Heel erg bedankt Jolanda, je ben een topper!

• Carla Rikkers
    Geverifieerde klant van Urnenonline.nl

Goeie service

• Hoe beoordeel je Urnenonline.nl?

• Belinda
    Review voor Urnenonline.nl

Snel en netjes ingepakt is de mini urn (Pebble urnhart) geleverd. Superlief dat er een zakje met "Vergeet me niet" en een klein stenen hartje in het pakketje zaten. Dat maakt het persoonlijk. Erg fijn om te ontvangen. Ook zat er een duidelijke beschrijving bij. Ik ken Jolanda niet persoonlijk, maar zal haar zeker aanraden als iets moois zoekt voor een herinnering aan een dierbare.

Antwoord van Urnenonline.nl

Wat ontzettend lief geschreven.
    Dank je vriendelijk.

• Carel

Goede afhandeling prima

• Jacqueline
    Review voor Urnenonline.nl

Urnenonline heeft een ruim assortiment urnen uit verschillende materialen vervaardigd.
    Tevens wordt de gelegenheid geboden voor persoonlijke wensen en/of ideeën.
    Dit is allemaal bespreekbaar. De eigenaresse van Urnenonline is een hartelijke vrouw met een groot inlevingsvermogen. Zij neemt echt de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Sinds kort is het ook mogelijk om de door u gekozen urn of grafsteen te laten beschilderen door een kunstschildernares, dit kan van een foto worden nageschilderd.

Antwoord van Urnenonline.nl

Dank u wel voor u lieve reactie.

• John
    Review voor Urnenonline.nl

Ben heel vriendelijk geholpen door Jolanda de eigenaresse,ze nam veel tijd om de wensen door te nemen,en eventueel ideeën, uiteindelijk is dit gelukt onder het genot van n kop koffie ,toen ik de as van mijn moeder had langs gebracht heeft ze dit ook direct in de hartjes vorm urn gedaan kortom top vriendelijk en interessante prijzen ,dit is echt de moeite waard ,en ook voor mijn overleden diertjes kom ik nog terug Jolanda nogmaals bedankt voor de goede zorgen

Antwoord van Urnenonline.nl

Wat ontzettend lief van u. Dank u wel.

• Elisabeth

Geweldige service

• Fam .Heinemann
    Review voor Urnenonline.nl

Een goed inlevingsvermogen en een goede zorg en communicatie
    Jolanda was heel goed

• Hermien Lens
    Geverifieerde klant van Urnenonline.nl

Alles netjes geregeld, ook nog een mooi hartje en vergeet me nietjes.

• Karin
    Review voor Urnenonline.nl

De persoonlijke, warme aandacht voelde heel goed. Het zijn altijd moeilijke momenten om zo iets bijzondere uit te zoeken.

Antwoord van Urnenonline.nl

Dank je wel. Persoonlijke aandacht staat bij mij ook op nummer 1.

• Sandra
    Review voor Urnenonline.nl

Top service en persoonlijke aandacht staan bij Jolanda van Urnenonline.nl hoog in het vaandel. Wat een prachtvrouw is Jolanda, want met zoveel toewijding en liefde de urnen en sleutelhangers voor mijn vader gevuld door haar. Absoluut een aanrader om in een toch vaak verdrietige tijd zo ontzettend fijn te worden geholpen.

Wat een mooie review.
    Ik bloos er van.
    Met liefde jullie geholpen. 🥰

• Dennis

Super goed geholpen.
    Heel profesioneel met een goed gevoel voor onze wensen.

• Janine
    Review voor Urnenonline.nl

Mooie urnen en wat een lieve mooie service snel geleverd en lieve attentie zat erbij

Wat ontzettend lief .
    Dank je wel .

• Chantal
    Review voor Urnenonline.nl

We zijn erg goed geholpen door Jolanda, ze was geduldig en dacht met je mee. Service was top en ze heeft de as in de urnen gedaan zodat wij dat niet hoefden te doen. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Antwoord van Urnenonline.nl

Bedankt voor de mooie review.

• Gea
    Review voor Urnenonline.nl

Geweldige service, vragen werden goed en duidelijk uitgelegd. Ook werd de as op ons verzoek in de urnen gedaan, waardoor wij dat niet zelf hoefden te

• G.S
    Review voor Urnenonline.nl

Warm ontvangst en snelle aflevering

• Esther
    Review voor Urnenonline.nl

Ik ben ontzettend goed geholpen door Jolanda, ze leefde erg met ons mee en dacht met ons mee! Resultaat 3 prachtige urnen.
    De service was geweldig.
    Nogmaals bedankt Jolanda!!

• Petra Glasbergen
    Review voor Urnenonline.nl

Urn werd eerder dan verwacht thuis bezorgd. Mooi gemaakt, en met zorg verpakt, heel blij mee. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.

Wat ontzettend fijn.
    Dank voor uw review 🫠

• D & F
    Review voor Urnenonline.nl

Jolanda heeft ons aan een mooie urn geholpen voor ons hondenkind. Diezelfde dag nog heeft ze de urn op de post gedaan, waardoor wij meteen de volgende dag terecht konden bij het uitvaartcentrum om onze lieverd mee naar huis te nemen. Zij toonde een mooie combinatie van professionaliteit en empathie. Jolanda, dank je wel!

Graag gedaan.
    Bedankt voor jullie mooie review.

Lieve groet, Jolanda

• Monique
    Review voor Urnenonline.nl

Wij als gezin hadden een specifieke wens maar wisten niet of dit ook zo uitvoerbaar was. Advies gevraagd bij Jolanda via de app. Kreeg eigenlijk al direct antwoord.
    Samen met haar en Marco een prachtige oplossing gevonden, hier zijn wij heel blij mee. Een goed en eerlijk advies gekregen, kortom, een topbedrijf. Zeker een aanrader!

Antwoord van Urnenonline.nl

Bedankt en met alle liefde geregeld