Uwantisell
The best party and fashion shop!
Das beste Party- und Modegeschäft!
La meilleure boutique de fête et de mode!
Michelle Koning
Ik heb mijn pakket nooit ontvangen terwijl er stond dat het geleverd was bij het dhl punt terstal oude Pekela. Ik probeer contact op te nemen met uwantisell en nooit reactie gekregen dus ik denk niet dat ik geld terug krijg of reactie
Senna Dreijer
1 pak is gwn een soort stuk. Dag race pak die dingen op je borst zitten helemaal los vallen er zo af. Ik heb al een dm gestuurd met een filmpje ( insta Sennadreijer ) hoop dat dit nog gefixt kan worden. Veder altijd alles goed
Hoe beoordeel je Uwantisell?
Pien Tonnaer
Website en aanbod is prima, alleen jammer dat je €4,99 moet betalen voor bestellingen
K
Me jas kwam met rare vlekken binnen. Verder wel goed materiaal en een fijne jas
Jasmijn Visser
Altijd blij met spullen van uwantisell. Goeie kwaliteit en aangezien ik vlakbij ambacht woon kan ik het dezelfde dag ophalen. Ik koop graag nog veel meer kleren hier!
Monique Kuster
Top materiaal en past perfect.
Snelle levering.! -
Cynthia Luyten
Duidelijke foto's en de levering is snel
Femke Smits
Wat een fantastische webshop. Super snelle levering en mooie producten. Ik ben heel tevreden.
S
Lot Waanders
Hele snelle service! Echt top!
Irene Juffermans
Het product is echt heel mooi. Staat me top en de leveringstijd is ook prima gegaan. Geen negatieve op- of aanmerkingen te geven :)
Ingrid
Stephanie Meerleveld
Retour gestuurd
Natalie Dubos
Betaalbaar en zeer leuke en mooie artikelen
Mar
Mooi pak en snel geleverd!
Melanie Jorritsma
Verkeerde kleur binnen gekregen
Cheyenne Louwaars
Top service, snelle levering en super leuke kleding. Voor elke gelegenheid kun je daar zeker wel wat leuks scoren!
Noa
Een zwembroekje is kapot aangekomen, en de rok die ik besteld heb rook naar vis
Margo
Mega snelle levering!