VMUS Meubels

VMUS Meubels

VMUS Meubels is ontstaan vanuit een passie voor interieur! Bij ons kunt u zelf uw eetkamertafels, stoelen en fauteuils samenstellen. U kunt kiezen uit diverse kleuren, afmetingen en pootopties voor de tafels en uit diverse materiaalsoorten en kleuren voor de stoelen. Omdat wij rechtstreeks per container inkopen bieden wij kwaliteit tegen scherpe loodsprijzen! Wilt u uw meubels gemonteerd geleverd krijgen? Ook dat kunnen wij verzorgen, vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.
De zekerheden van https://vmusmeubels.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.