VMax Cards
MikeMike0606
Snelle verzending, goede prijs!
TCG Shinobi
Snelle levering! Veilig en goed ingepakt! Mooie prijs! Aanrader!
Hoe beoordeel je VMax Cards?
Tom Dankers
Snel verzonden!, goed verpakt.
Sam
Eerlijke prijzen en een super snelle levering. Alles ook nog eens netjes verpakt. Ga hier zeker opnieuw bestellen ✌️
Robert de Graaff
Mooie prijs. Goed verpakt
Jaouad Haliba
Mooie prijzen en goede service!
Duncan
Super !
Leco
Zonder het ergens te vermelden op de website of in algemene voorwaarden
geeft de eigenaar aan dat hij uitzondering heeft op de herroepingsrecht van de Wet Koop op Afstand.Antwoord van VMax CardsBeste Leco,
We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring.
Wat betreft het herroepingsrecht willen we graag wat toelichting geven. Voor preorders gelden er bijzondere regels, omdat het hierbij vaak gaat om producten die speciaal op bestelling worden ingekocht of gereserveerd. In zulke gevallen is het herroepingsrecht wettelijk beperkt mogelijk, zoals omschreven in de uitzonderingen binnen de Wet Koop op Afstand.
We nemen je feedback dan ook serieus en zijn bezig om deze informatie explicieter te communiceren bij het plaatsen van een preorder.
Mocht je verdere vragen hebben of samen tot een passende oplossing willen komen, neem dan gerust contact met ons op. -
Menno Stok
Dik tevreden over Vmax cards. Leverd zoals beloofd. (Dag van release), maar ook de niet pre orders goed geprijsd en goed verpakt verzonden. Erg fijn in deze chaos pokemon tijd. Iemand die gewoon waarmaakt wat hij zegt.
Mijn site voor pokémon! -
Max van der Meulen
Snelle service, heel happy met de bestelling!
Sidney
Snelle levering!
Jordy Nunes Ribeiro
Snelle levering, goede kwaliteit!
Dennis
Snelle levering, goed verpakt, item sealed en naar verwachting!
Thomas
snelle levering en goede pakjes voor de prijs
Nks
Goed service en hele snelle reacties bij vragen
StitchR6_
goeie prijzen, snelle levering en kaarten waren in top kwaliteit aangekomen! zal 100% zeker nog een keer hier bestellen!
Antwoord van VMax CardsBedankt voor je mooie review!
Lorenzo R
Top snelle verzending
Antwoord van VMax CardsTot snel weer!
kevin
Mooi shrouded fable nog kennen scoren voor een mooi prijsje
Jim
Snelle en veilige levering, aanrader!
Juhaantje
Heb twee keer besteld bij deze winkel en bij beide top ervaring. Mooie producten en leuke winsten eruit gehaald! Ik blijf zeker bij VMaxcards winkelen.