Van Delft Chocolates & Bakery

Van Delft Chocolates & Bakery

Heerlijke pepernoten, bonbons en chocoladerepen. Sinds 1880.

chocolade koekjes pepernoten
9,4
Filter 2246 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1159 met beschrijving

• Rhoanne van den Bremer
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Klanten service is echt goed maar wij vinden bijna alle de chocolade pepernoten van Van Delft zo echt niet lekker dat we hebben ze weg gegooid.

• Dora Dijkstra

diverse dozen waren beschadigd

• Hoe beoordeel je Van Delft Chocolates & Bakery?

• Erica
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Nadat ik besteld had en een bevestigings email van de betaling, hoorde ik niets meer. Na 4 dagen email verstuurd, ook weer niets op gehoord. Vervolgens gebeld en ze wisten niet wat er aan de hand was. Daarna,heel snel de bevestiging dat het verstuurd werd.

• Hans Liefers
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

De website was duidelijk en de producten zijn geleverd. Op de website staat vandaag besteld morgen in huis, dat werd een dag later. Dit is aan het eind van de bestelling netjes aangegeven. Wel jammer dat je pas na € 40 gratis verzending hebt en het assortiment voor gluten- en lactosevrij alleen uit kruidnoten bestaat. Goede levering en makkelijke site en lekker product.

• Hein te Riele
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Heb week geleden besteld nog niets ontvangen

• Jan Bouwman

Wert snel bezorgt

• martin
    Review voor Van Delft Chocolates & Bakery

De pepernoten heb ik eerder in de supermarkt gekocht en ook een keer online besteld, maar bij deze online bestelling smaken ze helemaal oud geworden. raar en jammer

• Hendriksen
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Ik ontving helaas een verkeerde bestelling voor 102 personen, en zo kort voor Sinterklaas kon dit niet meer op tijd worden aangepast. De factuur wordt wel gecorrigeerd, maar bij een bestelling van deze omvang had ik toch een extra geste of vorm van compensatie verwacht. Behalve een e-mail met excuses werd er verder niets aangeboden.

• Lucienne

Perfect

• Valentijn Vrouwe
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Vriendelijke en snelle communicatie, levering op tijd en zoals we gewend zijn heerlijke pepernoten, kort samengevat: helemaal top!

• Linda M.
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Snelle afhandeling van mijn bestelling!

• Debbie Haages
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Goeie en snelle service, kwaliteit en prijs zijn we ook super tevreden over!

• Gerda

Heerlijke producten

• Natalie
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Vlotte levering, keurig verpakt. Enkel het bestellen via de website was niet zo gebruiksvriendelijk: het werd pas tijdens het bestellen duidelijk welke smaken niet beschikbaar waren en zelfs tijdens het bestelproces verminderde de beschikbaarheid van een aantal smaken.

• Hans Peeters
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

leuk telefoongesprek met goede info.

• Dennis van Baaren
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Site zitten een paar storingen in dat is irritant met bestellen. Twee keer besteld, want de producten(giftbox) zijn leuk, maar beide niet op tijd(binnen een dag) geleverd. Wel leuk om weg te geven en klantenservice is goed.

• Daniëlle
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Super mooie boxen, en snelle levering!

• Carla

Snelle service!

• Jasmina Rebmann-Jankovic
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

Super snelle levering naar Duitsland. Helemaal geweldig en ook snelle reactie op mijn aanvraag via whatsapp.

• Fleur Steiner
    Geverifieerde klant van Van Delft Chocolates & Bakery

De website gaf steeds aan dat kruidnoten beschikbaar waren maar dat bleek dan toch niet, de knoppen werkten niet goed, het ging heel langzaam en ik heb meermaals opnieuw de bestelling erin moeten zetten