Van Hammel
Richard Meijerink
Mooie producten. Goede service
dewi broekhoff-hufener
Mijn zoon is er heel blij mee maar nog niet gedragen
Hoe beoordeel je Van Hammel?
Bianca Giardini
Hele fijne communicatie en dachten actief mee m.b.t de juiste lay out. Het uiteindelijke resultaat fantastisch!!
Rowelle
Super snel ontvangen, en had er ook een persoonlijk berichtje bij.
westwijk optiek
Leuke overzichtelijke site
Greet Berghout
Niet op tijd bezorgd en ik vind prijs kwaliteit aan de hoge kant voor 26 euro , kan echt goedkoper . Jammer helaas
Antwoord van Van HammelBedankt Greet voor je review ❤️ Ik zie dat je bestelling binnen 2 werkdagen bij ons is verzonden en afgeleverd. We hebben contact met elkaar gehad omdat je bestelling op geleverd stond terwijl dit niet het geval was. We hebben toen je ons dit hebt gemeld meteen een onderzoek laten instellen bij DHL waarna je dezelfde avond aangaf dat hij toch in de brievenbus lag. Gelukkig! Jammer dat je niet tevreden bent over de prijs en kwaliteit, je bent altijd vrij je bestelling te retourneren. Groetjes Christa
Branka Cergar
Super service, mooi product en normale prijs! En heel lief persoonlijk berichtje gekregen.
Els Brakkee
Goede en snelle communicatie. Er werd goed meegededacht met mijn verzoek.
Ina van Assen
Zag er prachtig uit en een snelle levering.
Marieke van der Wal
Bestelling gedaan en werd daarna nog gemaild met verschillende keuzes. Ze zijn super vriendelijk en snel. Ook werd er per ongeluk iets dubbel gedrukt en voor de verassing bij mijn bestelling gedaan :) heel blij mee. Dus ik raad het iedereen aan!
Sabine De Vries
Snelle levering, vriendelijk kaartje.
Marit
Ontzettend blij mee. Ik had 2 gepersonaliseerde kinderschorten besteld en wat zijn ze leuk geworden! Mooi en goede kwaliteit. En ontzettend vriendelijk en leuk contact! Levering was ook veel sneller dan gemeld, echt super.
S. Jansen
Mooi en attent! En zeer snelle levering.
Marit Nieman
Super leuk geworden! Snelle levering
Liek Naus
Omdat ze leuke dingetjes hebben!
Erg leuke buisjes.
(navelstreng,tandjes,haarlokje)
Leuk met de tekst erop. Mooi kraamcadeau! Zeer netjes en goed verpakt! Snelle bezorging. Toppy -
Sharon
Snelle levering, mooi product en leuke persoonlijke noot toegevoegd in het pakket.
Hans Verweij
Afgelopen zaterdag zou de bestelling geleverd zijn, maar niets ontvangen en ook geen papiertje of zo hoe het nu verder gaat.
Antwoord van Van HammelBedankt Hans voor je review! In de gegevens van DHL zie ik dat ze aan de deur zijn geweest maar je helaas niet thuis was waarna je hebt gekozen voor een bezorging bij een afleverpunt. Om dit te kiezen heb je gereageerd op de mail van DHL die automatisch wordt verstuurd zodra een pakket hier ons pand verlaat. Helaas hebben wij als webshop geen invloed op de werkwijze van DHL om wel of geen briefje achter te laten. Groetjes Christa
Talitha Brummel
Super assortiment Kerstkaarten en super snelle levering !
HJ
Vlotte levering, leuk bedankkaartje erbij, goed verpakt en mooi artikel 🙂
Mw.S
Mooi afgewerkte artikelen, hele snelle service en vriendelijk kaartje erbij geleverd. Toppie!!