Van Harte Steeldoors

Van Harte Steeldoors

Van Harte steel doors is een bedrijf gespecialiseerd in metalen deuren uit Barneveld, centraal gelegen in Nederland. Wij leveren ook in heel Nederland Van Harte steel doors verzorgt ook de montage van metalen deuren, degelijk uitgevoerd door onze vakkundige monteurs. Zij installeren uw deuren of wanden volledig naar wens. Van Harte steel doors levert taatsdeuren, schuifdeuren en vaste wanden voor binnen en voor buiten. Wij kunnen ook uw kantoor voorzien van de stalen kantoorwanden met glas. Voor meer info, bekijk onze website of neem contact met ons op
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.