Van Harte Steeldoors

Van Harte Steeldoors

Van Harte steel doors is een bedrijf gespecialiseerd in metalen deuren uit Barneveld, centraal gelegen in Nederland. Wij leveren ook in heel Nederland Van Harte steel doors verzorgt ook de montage van metalen deuren, degelijk uitgevoerd door onze vakkundige monteurs. Zij installeren uw deuren of wanden volledig naar wens. Van Harte steel doors levert taatsdeuren, schuifdeuren en vaste wanden voor binnen en voor buiten. Wij kunnen ook uw kantoor voorzien van de stalen kantoorwanden met glas. Voor meer info, bekijk onze website of neem contact met ons op

Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap per 30-05-2023 ingetrokken

6,4
9 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • A.
  Review voor Van Harte Steeldoors

  Deuren besteld met montageservice. Vanaf het begin een aparte manier van communiceren. Eerste poging voor monteren lukte niet, omdat spullen verkeerd waren bezorgd. Week later gemonteerd. Dag later zie ik schade aan beide deuren (zwarte kit streep in glas en een barst aan bovenzijde glas). Bedrijf los het niet op. Reageert agressief en verwijst door naar de monteurs. Die kunnen er ook niks mee. Kortom, 3000 eu betaald en ik zit met twee deuren die schade hebben.

 • Yakup
  Review voor Van Harte Steeldoors

  Vandaag hebben we twee stalen deuren en de trapleuningen besteld voor ons nieuwe huis. We waren erg blij met de interesse en zorg voor ons. Qua prijs is het veel goedkoper dan vergelijkbare bedrijven en is er een overvloed aan variatie.

 • Charlotte
  Review voor Van Harte Steeldoors

  Zo "van Harte" was het al niet bij de offerte.
  Zou geen zaken doen met een bedrijf die geen moeite doet om even normaal op vragen te antwoorden die niet in offerte of website staan. Blij dat ik er nu achterkom en niet in zee ga met dit bedrijf. Laten weten dat ik hierdoor geen interesse meer heb, krijg je nog een mail terug ook met: super tot ziens! Hun werk zal dan ook niet goed zijn als de sales en communicatie barslecht is. Verschrikkelijk!

  Antwoord van Van Harte Steeldoors

  Beste Charlotte,

  Wij zijn verbaasd van uw review. Wij hebben u netjes aangegeven dat u ons kunt bellen om de bestelling af te handelen, omdat er een nep nummer is ingevuld, namelijk 0612345678. Vervolgens wisten wij niet zeker of dit een serieuze aanvraag was. Mocht u wel interesse hebben, kunt u altijd contact opnemen en lossen we het samen op

 • Defne
  Review voor Van Harte Steeldoors

  Dit bedrijf is echt om te huilen! De eigenaar is een kapper die zonder enige kennis of vakkundigheid van de ene op de andere dag heeft besloten om een deurenzaak te beginnen. Resultaat: SLECHT afgewerkte, SLECHT gemonteerde en te hoge deuren ontvangen die niet eens kunnen sluiten. We hebben ze meerdere keren de kans gegeven om het netjes op te lossen maar we worden al maandenlang aan het lijntje gehouden en niet serieus genomen. Met andere woorden zijn we zwaar opgelicht door deze beunhazen.

 • frank
  Review voor Van Harte Steeldoors

  Taatsdeuren zouden een levertijd hebben van 2 weken ,dit werd 8 weken.Toen zat het glas er weer niet bij werd nageleverd. weer wachten!Toen een gescheurd vloerplaatje, nieuwe gekregen, ook een scheurtje.Toch in elkaar gezeten na een tijdgeweer kapot.nog geen nieuwe gekregen.Daarna scharnier zelf gebroken, gemelden zou teruggebeld worden.Weer geen reactie.ander bedrijf laten komen.die heeft geconsateerd dat er hele goedkope en slechte taatsscharnieren inzitten.(aliexpress kwaliteit).Zelf nieuwe moeten kopen 180 Euro per stuk (Argenta).deuren zelf zien er netjes uit. Er zijn veel bedrijven die deze deuren maken, misschien ietsje duurder maar dan krijg je misschien waar voor z'n geld. dus voor mij; NOOIT MEER!


 • Remon
  Review voor Van Harte Steeldoors

  Scherpe prijzen en zeer goede service!

 • Marvin
  Review voor Van Harte Steeldoors

  Een van de eerste klanten geweest bij van harte steeldoors. Zeer scherp geprijsde deuren met hoge kwaliteit. ik heb zelf gekozen voor de dubai deur en ben ontzettend tevreden met de montage, levering en kwaliteit. Zeker een aanrader!