Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

Van Soest Living heeft 22 4 ster reviews 22
Van Soest Living heeft 6 3 ster reviews 6
Van Soest Living heeft 1 2 ster reviews 1
Van Soest Living heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Esther

Een bestelling geplaatst. Het wordt pas in mei geleverd. Wat er ook bij stond. Dus verder zou ik het niet weten. Kan pas een beoordeling geven in mei als het geleverd wordt

2. Anoniem

Geweldige service, prachtige stoelen,snel geleverd heel erg blij mee,dankjewel

3. Hoe zou je Van Soest Living beoordelen?

4. Richard

Alle lof voor dit bedrijf ze hebben mij extreem erg verrast met hun service en hun producten. Ik was in het begin wat onaardig en direct omdat ik het niet helemaal vertrouwde met al die scammers online!! maar van soest living heeft zijn verwachtingen overtroffen. Gr ries

5. NCS

Ondanks de iets langere wachttijd dan bij andere winkels of webshops, zijn we zeer tevreden met de Maxim stoelen. Besteld op 25 oktober en nog vóór de kerstdagen geleverd. De communicatie met René was goed en vlot. Zeker een aanrader! 😊

6. Jolanda

Wat een geweldige service, als je een vraag hebt wordt die vrij snel beantwoord via de app.Ik vond het best spannend om zo een mooie eetkamer stoel te bestellen Maar omdat mij vragen goed beantwoord werden en ook als je de stoel echt niet mooi vind, dat je ze gewoon terug kan sturen Maar ze zijn zo mooi, net al op de foto eigenlijk in het echt nog mooier De lever tijd liep bij ons was uit, ik kreeg daar netjes een mail over Heel eerlijk als je bij een meubelzaak stoelen besteld is de wachttijd ook 12 weken. Als je dat van te voren weet is het geen probleem.

7. Bob Maassen

De stoelen voor de kerst mogen ontvangen, wat een prachtige stoelen zijn het. Wij zijn helemaal blij met de stoelen en zijn ook zeer te spreken over de service! FIjne kerst! Groetjes, Miranda & Bob