Vankopertotzink
Verder monteren we de bovenstaande materialen ook.
Sayf Adham
Wat heerlijk. Persoonlijke service, adequaat en vlot. Een verademing ten opzichte van alle andere webshops. Mannen waar je afspraken mee kan maken. En dat voor een nette en scherpe prijs!
Marinus Petrus Joseph Brant
Correcte en vlotte levering van de bestelde materialen. Tot op heden 4 keer iets besteld en alle vier de keren zonder problemen.
Hoe beoordeel je Vankopertotzink?
marc buse
Snelle levering, snel en klantgericht reageren op e-mail, uitstekende service!
Sandra
Prima prijzen, duidelijke communicatie, snelle levering, aanrader!
Michiel van Beek
Goede website met veel advies, goede prijs en transport in eigen beheer en kwaliteitsproducten
Eric De Smet
Zeer goede kwaliteit snel bezorgd heb de de afloop van de dakgoot kunnen herstellen zonder veel moeite. Een ster minder wegens de hoge verzendingskosten ik werk met post nl en weet wat dit kost om te verzenden.
Antwoord van VankopertotzinkBeste Eric,
Een buis van 1 meter is een lastig product.
Soms worden er meerdere buizen besteld en dan moeten we ook meerdere pakketten versturen. Daar hebben we een gemiddelde prijs van gemaakt, maar we zullen er nog eens naar kijken.
Bedankt voor je reactie. -
Pieter van Berkel
Ik heb een dakgoot op maat laten maken, past precies, snelle levering. Was een fluitje van een cent. Ik heb geen loodgieter of dakspecialist meer nodig.
Leon V
Het product wat ik besteld had was voor een 100mm buis en ik kreeg er eentje voor een 80mm buis. Beetje jammer dat de koperspecialist dit niet uit elkaar kan houden.
Antwoord van VankopertotzinkOnze excuses!!
Inderdaad een domme fout van ons.
We hadden het natuurlijk kosteloos willen omruilen, maar uit ons telefoongesprek bleek dat je het product meteen nodig had. Je mag het alsnog terugsturen. -
Sjerp Meijerink
Theo Jellema
Men krijgt hetgeen men wenst vrij vlot en zonder hoge transportkosten.
Meindert
Snel verstuurd, goede antwoorden op mijn vragen.
Eddy
Goed en snel
Reinier Zwanink
Snelle en goede service
Walter den Uijl
Snelle levering en prima kwaliteit
Roel van Slooten
Denkt mee, snelle service en levering
Ans Sintenie
Een website die heel helder en concreet antwoord gaf op al onze vragen, zonder overbodige teksten. Ook onze specifieke vragen werden snel en helder beantwoord. Levering eerder dan verwacht. Top service!
Willem Oderkerk
Snel geleverd en volgens verwachtingen
Harry Van Elst
Snelle en perfecte levering en pasvorm
Ties Geert Kram
snelle goede levering