Vankopertotzink
Verder monteren we de bovenstaande materialen ook.
Marinus Koek
Nette levering, met twee zendingen, zodat het materiaal op tijd binnen was. Super geregeld!
Peter Van Bellen
Mooi en degelijk materiaal. Regenwater heeft nu de mogelijk vanuit de regenpijp,
bij regen, zo de tuin in te stromen. Heerlijk voor de planten. -
Hoe beoordeel je Vankopertotzink?
Niels
Nette prijzen, snel geleverd, gewoon zoals het moet.
Hans de Graaf
Snelle levering, alles compleet en kwalitatief oké.
Ron de Leest
Betaalbaar , kwaliteit en snelle lecering
Sinisa Stankovic
Sander van Breemen
Snelle reactie, geen probleem om iets te wijzigen in de bestelling achteraf. Denken mee. Top
John
Duidelijke site en snelle levering, met volgbare levertijden.
Guido
Snelle levering en ze bellen netjes wanneer ze denken dat je een ander artikel moet hebben
Bert Beulenkamp
Duidelijke site, snelle levering, goede prijs. 1e beoordelingsverzoek kwam een dag voor de levering ( beetje vroeg..)
Thea
snelle levering, en betrouwbaar bedrijf
VIRMAR
gemaakte afspraak over bezorgen perfect geregeld en dat voor die prijs, prima.
Marco
Gisteren besteld en vandaag binnen. Zie je niet vaak gebeuren bij een artikel van 3 meter. Ik ben blij met deze snelle levering :-)
Marcel Bijsterveld
Snelle levering en kwaliteit
HS
Duidelijke website, Niet duur, Levering was snel maar niet volledig, nalevering zonder problemen volgens afspraak. Op maatgemaakt onderdeel paste perfect. Dus een tevreden klant
Thijs
Top service en snel
W.C.P.M. Wouw
Altijd snel geleverd en als er iets mis is met de levering wordt het snel opgelost. Er zaten twee beugels te weinig bij, maar na telefonisch contact snel nageleverd. Bedankt voor de service.
J van Diepen
Goed telefonisch geholpen met een aantal aanvullende vragen.
Bij de bestelling mistte een onderdeel, maar dit werd zeer snel en zonder problemen na geleverd. -
Ruud Wiggers
snelle reactie op vraag per e-mail over later toevoegen producten aan bestelling. Dit was mogelijk door op 'afhalen' te klikken en in de opmerking te noteren dat de producten bij een bestellingnummer gevoegd moesten worden. Top! Ook een melding dat de producten is vertraging hadden vond ik fijn. Dan word ik niet teleurgesteld als gevolg van een langere levertijd.
Izaak Korpershoek
De levering supersnel, dank!