Vebos
Michelle de Keijzer
Leuk product
Bart B.A.W. Gruijters
Alles kwam binnen zoals gehoopt, netjes verpakt en perfect voor de sonos play 3 die aan een muurbeugel hangen
Hoe beoordeel je Vebos?
Michiel Lops
Snelle levering, spullen netjes verpakt en prima in orde.
Jorijn S.J. Versloot
Goede kwaliteit
Frank De Kinder
Klasse
Jan van de Scheur
Prima passend product compleet met schroeven en pluggen.
Armand Fremouw
Super goede service en produkt!!
Hans jmm van Vliet
Van A tot Z goed gegaan !!
Michelle de Keijzer
Mooi product
Jackie Denert
Snelle en correcte afhandeling
Jm Van der Vleuten
Geweldig service ! Mooi geleverd en mooie strakke uitstraling standaard Samsung HW-Q99QF speakers , ben erg blij mee
M A T Vander Velden - Smink
Na een uitgebreide zoektocht naar een standaard voor mijn speaker set SPT8-S, bleek VeBos de meest geschikte optie. De standaard is eenvoudig te monteren, beschikt over een stevige constructie en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Een mogelijke verbetering zou de toepassing van verzonken schroeven zijn, wat een esthetisch aangenamer en strakker resultaat zou opleveren.
Rens
Uiterlijk erg mooie standaards voor mijn B&W boekenplankluidsprekers. Ze zijn solide en stabiel, maar de precisie van de afwerking kan beter. Van de eerste set bleek de bovenzijde van de buizen te scheef waardoor beide luidsprekers onaanvaardbaar uit het lood stonden. Vebos stuurde direct vervangende buizen op. Prima service! Helaas bleek ook één van die buizen aan de bovenzijde een afwijking te hebben waardoor de luidspreker teveel achterover hing. Dat moest ik corrigeren met een extra ringetje. Jammer dat dat nodig was. Ik hoop op een incident, want het zijn wel prima standaards.
Jolanda Otten
Snelle levering goede service👍🏻
Poul Aalbersberg
Snelle levering en goede terugkoppeling over retourlevering.
Andre
De bestelling kwam snel en goed verpakt op het juiste adres. Een stevige set standaards voor speakers.
John
Mooie standaard