• Regelmatige monitoring
  • Echte ondernemer

Regelmatige controle

Lid sinds
Laatste juridische controle

Deze jaarlijkse certificering wordt uitgevoerd om te verzekeren dat de webshop voldoet aan en up-to-date blijft met de algemene wettelijke vereisten voor e-commerce.

Eisen
Security scan

Deze regelmatige scan wordt uitgevoerd om te verzekeren dat de webshop voldoet aan en up-to-date blijft met de huidige beveiligingsvereisten.

• WebwinkelKeur

Duidelijk verkoopsproces & voorwaarden

Transparant bestelproces en voorwaarden voor een betrouwbare winkelervaring.

• levering van producten en diensten
  • retour
  • garantie
  • prijzen
  • betaalmethoden

Klachtenbehandeling

Probleem of klacht niet rechtstreeks kunnen oplossen met de klantenservice van de winkel?

• WebwinkelKeur
  • DigiDispuut
Een geschil indienen

Echte ondernemer

Manifest

Vela Herinneringen is ontstaan vanuit liefde, verlies en de behoefte om dierbare herinneringen tastbaar te bewaren. Ik weet als geen ander hoe diep de band tussen mens en huisdier kan zijn. Een huisdier is niet zomaar een dier, het is een maatje, een familielid, een trouwe vriend die er altijd voor je is. Wanneer je afscheid moet nemen, laat dat een leegte achter die moeilijk in woorden te beschrijven is. Vanuit mijn eigen ervaringen met verlies ontdekte ik hoe waardevol het kan zijn om een blijvende herinnering dichtbij te hebben. Een klein aandenken dat troost biedt, een herinnering die je kunt vasthouden. Omdat liefde nooit verdwijnt...

Bekijk manifest

Hoe zou je Vela-Herinneringen beoordelen?