Verandaglas
Enkel en alleen de meest hoogwaardige kwaliteit producten bieden wij aan, langs onze strenge kwaliteitseisen, streven wij naar het hebben van de beste klantenservice in de hele markt!
George Steinfort
Snelle levering vriendelijke behulpzame bezorger
Peter Biesheuvel
Grootste probleem is communicatie bij aflevering. Daardoor wordt er veel tijdsinvestering van de klant gevraagd. Komt over als een klein bedrijfje dat nog niet al zijn processen op orde heeft. Materialen waren goed, maar zaten bijvoorbeeld geen bevestigingsmaterialen bij of simpel gereedschap. Wordt veel verwacht van de klant. Prijs lijkt wel concurrerend.
Hoe beoordeel je Verandaglas?
Jan van den Berg
Goede kwaliteit producten en snel geleverd. Er werd netjes gebeld een uur voor aankomst. Gemakkelijk zelf te installeren. En netjes geholpen bij vragen. Niet twijfelen gewoon bestellen!
Raymond van Ingen
Goede prijs, mooi materiaal en goede service
Carlo Duynstee
Plezierige communicatie
Jeroen Van de laar
Klein probleempje met de onderlijsten, maar werd dezelfde dag opgelost
John
Mooie en kwalitatief goede glazen pui!
Administratief valt er nog wel wat te verbeteren, maar overal een tevreden klant -
Teresa
Qua bereikbaarheid een beetje geduld bij nodig, de levering ging goed maar er brak een ruit tijdens montage.
Dit is keurig en kosteloos nageleverd incl voorgemonteerde wieltjes.
Super Service!
Aanrader dus -
Lautje
Klant moet zelf helpen met uitladen. Als dan het geleverde ook niet past en de klantenservice de telefoon niet opneemt ben je volgens mij ongeschikt.
Erik Freriks
Goede service en een goede prijs! Contact is snel en direct.
Pawel Owiesek
Contact with client can be a bit better. Some problems with delivery, but we all know that its everywhere right now. Good quality and excellent problems solving.
Richard Nijmeijer
Prima uitleg en netjes op tijd geleverd. Betaling bij levering.
Henk Feldkamp
De levering ging in eerste instantie goed en snel, maar helaas de verkeerde kleur.
Gebeld en men zou het omruilen, na een paar keer bellen en 2 maanden later werd het omgeruild, dit keer was het niet compleet, weer gebeld en men zou het regelen, na nogmaals gebeld te hebben kwam het onderdeel maar helaas weer een verkeerde kleur, daarna weer
meerdere keren gebeld en uiteindelijk de goede spullen ontvangen .
Eind goed al goed
De producten zijn prima maar de levering verdiend heel veel aandacht en verbetering. -
Martin
13maart bestelling geplaatst en betaald geloof het of niet maar vorige week (half juli ) al binnen, belachelijk gewoon triest dat er zo'n onprofessioneel bedrijf nog het idee heeft dat ze goed bezig zijn ettelijke telefonisch contact gehad met vooral de zogenaamde telefoniste die dan wél iedere keer zei dat ik zeker terug gebeld zou worden drie keer de verkeerde spullen gebracht wél thuis zijn hé want deze panelen zijn niet alleen te tillen en de chauffeur is maar alleen,ik zeg ga niet met deze mensen in zee zelfs webwinkelkeur kreeg niet voor elkaar dat ze de deadline zouden halen nou ik wens ze veel geluk met zo'n deelnemer een zeer ontevreden klant
Andre Jansen
Zeer moeizame medewerking
Christiaan Keizer
In maart een bestelling gedaan, twee weken later te horen gekregen dat het wat langer zou duren (wat geen probleem was). Daarna nooit meer iets vernomen. Meerdere keren gebeld en gemaild, maar nooit een reactie gehad.
R
Prima service.
Keurig afgeleverd.
Ziet strak en mooi uit.
Iris Verhoeven
Na eindelijk geleverd te krijgen blijken 3 van de 4 deuren beschadigd te zijn. Deze zijn omgeruild maar zonder de strippen/wieltjes. Nu heb ik 3 ruiten staan waar ik niks mee kan! Telefonisch zeer slechte bereikbaar en op mailtjes en appjes wordt niet gereageerd.
Als ik dit had geweten had ik liever meer betaald bij een ander bedrijf! -
Denise Joosten
Goede service 👍🏻
Lilian Crals
Na wat telefoontjes en mailtjes is alles tot een goed eind gekomen.
Materiaal is mooi en goed afgewerkt met een nette prijs.
Een tip voor verandaglas communiceer beter met je klanten en controleer de leveringen zorgvuldiger bespaart je een hoop ellende en onzekerheid bij je klanten.