Verandaglas

Verandaglas

Wij verkopen en leveren glazen schuifwand bouwpakketten, deze bouwpakketten verkopen wij aan particulieren en ZZP'ers.
Enkel en alleen de meest hoogwaardige kwaliteit producten bieden wij aan, langs onze strenge kwaliteitseisen, streven wij naar het hebben van de beste klantenservice in de hele markt!
8,8
Filter 248 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 137 met beschrijving

• Mike
    Review voor Verandaglas

Alles wat afgesproken is met Mittchell is tot in de puntjes verzorgd en alle afspraken zijn keurig nagekomen....prima service en nette monteurs.
    Bij de montage was een onderdeel niet meegeleverd maar ook dit is na 2 telefoontjes de week er op keurig afgemaakt.
    Enige advies is dat de communicatie met kantoor misschien ietsjes soepeler geregeld zou kunnen worden.
    Maar van offerte tot en met het eindresultaat een 9.5 van de 10

• Gerald Hendriks
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Goede service, uitstekende communicatie. Een prachtig product voor een uitstekende prijs. Ik kan Verandaglas.com van harte aanbevelen.

• Hoe beoordeel je Verandaglas?

• Ron Dorenbos
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Ik had ervoor gekozen om zowel het inmeten als het plaatsen door Verandaglas te laten doen. In december is het ingemeten en in februari is het geplaatst. De eerste keer hadden ze verkeerde maat glaspanelen maar binnen 2 weken werd dat opgelost. Er is netjes gewerkt door vriendelijke monteurs. Er zijn veel bedrijven maar ik kan Verandaglas aanbevelen. Ze zijn goedkoop maar niet de goedkoopste. Toch bewust voor hen gekozen omdat ik in tegenstelling tot bij andere bedrijven pas achteraf hoefde te betalen en zonder aanbetaling en mijn gevoel was goed en dat is uitgekomen.

• Rob
    Review voor Verandaglas

Vandaag de glaswand laten plaatsen.
    Snelle reactie met offerte.
    Goede afspraken en service.
    Montageteam was top.
    Alles snel geplaatst en schoon opgeleverd.Top service.

• Fam. Kikken
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Top service, levering en meedenken!

• Nederhof
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Goede uitleg van een werknemer van het bedrijf , top service,vriendelijke werklui die de tuinkamer kwamen plaatsen .

Super blij met onze tuinkamer! Dank jullie wel!

• Nancy
    Review voor Verandaglas

Lossen problemen netjes op. Mooi eindresultaat.

• Mitchell
    Review voor Verandaglas

Uitstekend bedrijf, materiaal is van goede kwaliteit en de service is top!

Zeker een aanrader

• Dennis Tiethoff
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Goede montage service met vriendelijke monteurs

• Norbert Jansen
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Super service, snel met beantwoorden

, fijne medewerkers. Netjes afgewerkt. Erg blij mee. Kun je gerust mee in zee gaan. Mannen bedankt 👍

• Mia Hoogedoorn
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Goede communicatie, denken echt met je mee. Monteurs ook vriendelijk en netjes.

• Edgar Verbaten
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Wat een top kwaliteit en wat een top service voor een betaalbare prijs.
    We zijn ontzettend blij met onze glazen veranda.

• Nancy en diana
    Review voor Verandaglas

Koop hier NOOIT! Wij hebben betaald voor een maatwerk wand. Maar niet gekregen waar we betaald voor hebben en besteld hebben. Wand komt los levensgevaarlijk. Al 2 monteurs geweest. En nog niet opgelost. Ook willen wij dat de wand opnieuw ingemeten word en geplaatst zoals wij besteld hebben. Echter krijgen we geen reactie vanuit het bedrijf. Dus nu nemen we gerechtelijke stappen!

• Kees van den Bos
    Geverifieerde klant van Verandaglas

mooi product, meerdere keren via mail contact gehad, ik ben goed geholpen.

• Ruud Postma
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Mooi produkt , prijs/kwaliteit =prima!!

• John Groen in 't Woud
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Geweldige service en zeer goede technische adviezen
    En niet te vergeten super kwaliteit 👍

• Nico Brouwer
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Keurige levering, op de afgesproken dag. Op de dag een telefoontje van de chauffeur om de verwachte aankomsttijd door te geven. De chauffeur hielp mee met het uitladen van het glas. Morgen gaan we monteren!

• Mvr. Angela
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Echt een aanrader alles wert zo snel geregeld en alles stond ook heel snel echt super ben zo blij mee echt top bedrijf

• Mvr. Wafae
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Super mooie veranda opgeleverd gekregen door deze kanjers! Alles is vlot verlopen en de communicatie was ook goed. Ze denken graag met je mee en zijn erg professioneel. Ik raad ze zeer zeker aan!

• Johan van Bergen
    Geverifieerde klant van Verandaglas

Goeie service en rechtstreeks contact met eigen suggesties