Verenadierenartikelen.nl
In onze webwinkel kun je een keuze maken uit een assortiment dat dagelijks voorzien wordt van nieuwe producten.
De kwaliteit is super en de prijs is nog beter. Veel plezier met winkelen!
Richard de Bas
Product voldoet niet aan beschrijving. Geen enkele reactie van de klantenservice hierop.
Dam Twigt
Ik heb de honden plasmatjes besteld. Lekken echt absoluut niet door. Ideaal.
Hoe beoordeel je Verenadierenartikelen.nl?
Elly Christen
Mooie lange riem voor een mooie prijs
Lisette
Fijn dat ik het artikel al dezelfde dag kon afhalen in het magazijn.
Wim Erkelens
Nooit wat kopen, want ze blijven je achtervolgen met vraag voor review
10 minuten na insturen vragen nee of je nog wil aanpassen -
Bammetje
Snelle levering en wat heel fijn is, is dat ze geen gebruik maken van DPD bezorgdienst.
Chantall van Eck
Snelle verzending
Johannes gerardus Westerveld
Ik kreeg verkeerde product bestwlde 2 zakjes angstsnoepjes. Kreeg 2 zakjes poeder om tanden te reinigen. Zal dit bedrijf dus niet bij vrienden aanbevelen.
Antwoord van Verenadierenartikelen.nlGoedemorgen,
In ons assortiment hebben wij geen angstsnoepjes en ook geen zakjes poeder voor het gebit.
U heeft bij ons trainingpads gekocht.
Het moet dus een vergissing zijn. Kijkt u nog eens goed waar u de angstsnoepjes heeft besteld.
Team VerenaDierenartikelen
Wilma
Snel geleverd, netjes betaalbaar en goed.
Ivo Wolswijk
Snelle levering en goede communicatie.
Lena58
Voor de eerste - en zeker niet de laatste - keer besteld bij deze Webwinkel. Mijn bestelling werd zeer snel verzonden en was keurig ingepakt. Ook word je prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. De katten zijn erg blij met hun mooie zachte dekentjes, dus tevreden klanten hier :) Een absolute aanrader, deze Webwinkel!
Yvonne
Fijne site met goeie artikelen voor een vriendelijke prijs. Ook netjes en snel geleverd!
Samantha
Alles netjes en snel geleverd.
Наталья ЛИСНА
Tout était super, tout s'est bien passé, merci
G. H. Dokter
Goede snelle levering.
Rebecca
Duidelijke site en snelle levering
Arja Ommeren-van der Ent
Honden tuigje besteld was te klein, geretourneerd, grotere maat gevraagd, wordt niet op gereageerd en geld ook nog niet terug ontvangen
Y. Koning
De bestelling is netjes verpakt en afgeleverd. Spijtig genoeg is mijn lieve hond kort daarvoor overleden.
Daardoor heb ik gebeld met de vraag of ik de bestelling mocht retourneren. Jammer genoeg ben ik niet teruggebeld maar heb ik via de website een retourlabel aangevraagd. Het zou fijn zijn wanneer het aankoopbedrag wordt gestorneerd. -
N
Top producten
Snelle levering een aanrader -
Arianne
Vlotte levering, artikel was ook perfect naar wens.