Verhuisdozenstore.nl
Vragen over de verhuizing of verhuisdozen? Onze klantenservice staat in de startblokken om al je vragen te beantwoorden en is gemakkelijk telefonisch te bereiken via 085-1301269. Stuur je liever een mailtje? Ook dat kan natuurlijk! Mail je bericht naar info@verhuisdozenstore.nl en je krijgt zo snel mogelijk reactie.
Sylvia Bleecke
Snelle levering, alleen jammer dat er geen melding gedaan is wanneer de dozen bezorgd zouden worden.
Elseline Brandt
Snel geleverd, alleen jammer dat je geen tijdvak kon aangeven in een dag.
Anita Bolhoven
Snelle service: 's middags besteld en de volgende dag had ik ze al in huis! Een hele goede kwaliteit verhuisdozen!
Yolande Santhagens
Uitstekende Klantenservice, behulpzaam en vriendelijk, en volgende dag werd de bestelling thuis geleverd! Erg tevreden!
Coen Flach
Duidelijke website. Snelle levering met wat kleine vertraging door DPD.
Lucas Stinis
Snel geleverd, keuze voor een tijdvak, stevige verhuisdozen!
Mirjam Lier
Zeer tevreden, op de dag binnen, die ik had op gegeven, Toppie.
Edwin Rosenquist
snel geleverd
Peter van den Berg
De bezorging was prima, maar de kwaliteit van de dozen is zeer matig. Er komen heel gemakkelijk scheuren in.
Antwoord van Verhuisdozenstore.nlDank voor uw reactie. Ik had dat niet gezien, anders had ik zeker die sterkere dozen genomen.
Vrg.,
Peter van den Berg -
Steve
In de ochtend gebeld om verhuisdozen op te halen. In de middag lagen ze klaar en heb ze direct mee kunnen nemen. Uitstekend!
Laad meer